De R7 die ik had besteld is eind augustus door de eigenaar hoogstpersoonlijk bij mij thuis bezorgd en geïnstalleerd. Wel jammer dat de batterij in de afstandsbediening leeg was maar voor het overige een prachtig 'sound system' en weergaloos geluid.

• Welk model heeft u gekocht? Ruark R7

Meevaller!

Ruime keuze met gedetailleerde omschrijving van het produkt. Netjes verpakt. Levering zoals beloofd.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Super handig 'ontvangertje' dat ook nog eens prima functioneerd !

Na even inwerken gemakkelijk te bedienen.

• Welk model heeft u gekocht? Dabman 410

uit de kunst

vandaag in de radio showroom geweest geweldig wat een ervaring bleutooth radio gekocht prachtig exemplaar fijn geholpen

• Welk model heeft u gekocht? Geneva touring s+

Snel geleverd, goede kwaliteit

Snel geleverd, voordeliger dan ergens anders.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Highway 200

alles verzorgd zoals het hoort

alles OK

• Welk model heeft u gekocht? sangean rcv11

Ik bestelde een antenneversterker. Het ding werd prompt verstuurd. Jammer genoeg bleek de versterker niet mijn ontvangstprobleem op te lossen. Ik heb de antenneversterker geretourneerd en kreeg per ommegaande mijn geld terug. Prima zaak dus.

Uitstekend.

De Radiowinkel biedt een ruime keuze, heeft verschillende prijsniveaus en biedt voldoende uitleg over elk product. Ook is er persoonlijk contact mogelijk zodat je advies kan vragen in geval van twijfel tussen meerdere opties. De levering verloopt erg vlot. Dit is het derde radiotoestel dat ik bij de Radiowinkel kocht en dit met volle tevredenheid! De Ruark R1 mk3 is een vrij compacte mooie DAB+ radio met goede ontvangst en goed geluid.

• Welk model heeft u gekocht? Ruark R1 mk3

Service met hoofdletters!

De bestelling is snel verwerkt en de volgende dag werd al middels DHL geleverd. In eerste instantie ook over de bestelde Imperial Dabmian i600 echter... Na enkele dagen begon het geluid vreemd te doen en miste ik het diepe. Dacht even opnieuw opstarten en dat leek te helpen tot vanmorgen de onderste luidspreker in zijn geheel uit viel. Oorzaak onbekend en dus maar eerst eens even van de stroom af wachten, maar helaas. Dan maar even contact opnemen met Radiowinkel. Een vriendelijke heer stond me te woord en omdat de eigenaar zelf dit moet afhandelen werd mijn telefoonnummer opgeschreven en jawel nog geen 10 minuten later werd ik gebeld! Ze sturen me een nieuwe radio en daarna kan ik de defecte retourneren gratis. Dat noem ik nog eens service.

• Welk model heeft u gekocht? Imperial Dabman i600

Prima webwinkel

Heb al eerder iets gekocht bij de webshop en ook nu is alles naar behoren geleverd. Prima webwinkel.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean Survivor

Geleverd zoals gevraagd.

Netjes verpakt.

• Welk model heeft u gekocht? Noxon 120+

Snelle levering, en goed produkt

Goede en tijdige informatie omtrent de levering van het product; het product (draagbare Internet radio) voldoet prima, heeft ook een goed geluid ! Zeer treveden !

• Welk model heeft u gekocht? Pure Elan IR3 draagbare internet radio

Dit is mijn tweede aankoop bij Radiowinkel, mijn eerste was een Geneva Touring L en nu de Sonora Meisterstück. Snelle levering en goede verpakking. Bij Radiowinkel bent U een persoonlijke klant en geen bestelnummer. Radiowinkel doet wat hij beloofd en meer.

• Welk model heeft u gekocht? Sonoro Meisterstück

Zoals het hoort te werken

Goede snelle verwerking en levering van bestelling.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Prima radio, favorieten nstellen wat lastig

Pure biedt een goede background service. Het geluid laat zich goed versterken.

• Welk model heeft u gekocht? Elan IR3

Fijne service, prima radio

De Radio werd snel geleverd en war zeer simpel aan te sluiten. Mooie uitvoering en goed geluid. Contact met de radiowinkel was plezierig. Want ik had een fout mailadres opgegeven.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Evoke C-D4

zeer goed

Goede website, bestelling eenvoudig en snel. Communicatie zeer goed.

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat DigitRadio 301 IR wifi internetradio met DAB+ en FM

Zoals beschreven alles ok.

Snelle levering en goede opvolging.

• Welk model heeft u gekocht? Geneva acustica

correct

gemakkelijk te volgen

• Welk model heeft u gekocht? internetradio Sangean 29

zeer vlot, aangenaam & persoonlijk

Veel keuze, goeie prijzen, goede uitleg, vlotte verzending. Met persoonlijk contact! Op de dag vd verzending zelf nog op de het laatste moment leveradres kunnen wijzigen zonder probleem. vlekkeloos!

• Welk model heeft u gekocht? Pure T3

Top!!

Alles wat beschreven staat werkt ook. Geluid is goed, zitten verschillende functie op. Zoon van 11 is er erg blij mee.

• Welk model heeft u gekocht? Imperial dabman i600

Fijne radio, goede levering

Helemaal prima!

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster UR190DBR retro DAB+ en FM wekker radio, bruin

Top bedrijf en goede service

Heb al meer spullen besteld bij de radio winkel en altijd. Vlg afspraak alles op tijd geleverd en is er wat.mis met t product dan de andere dag n nieuw bestelling thuis . Ga zo door helemaal top .👍👍😃

• Welk model heeft u gekocht? Sangean radio

Zeer vlotte levering met open en snelle communicatie.

Zéér goede snelle levering met persoonlijke en vlotte communicatie en afhandeling.

goede service

Na een ander model te hebben gehad, heb ik die om kunnen ruilen voor een Pure Evoke C-D6 stereo digitale DAB+ radio met CD en Bluetooth, Walnoot, De vorige van Imperial had een voor mij ingewikkelde bediening. Veel gecombineerde knoppen. De Pure heeft een wat klassieke bediening voor de CD. Maar heel herkenbaar en voor mij als slechtziende goed te bedienen. Ook de volume en tuning knop zijn apart en groot. Dat makt het makkelijk en duidelijk. De overige menu knoppen zijn goed aan te leren. Het geluid van de Radio is een klasse beter dan de Imperial. 1 minpunt is dat Bluetooth maar 1 kant op gaat, voor een draadloze koptelefoon moet een adapter worden aangesloten. Maar daar is overheen te komen. Eenmaal ingesteld op wifi en eigen netwerk pakt de radio ook de muziek van de overige computers. Ik ben er blij mee!

• Welk model heeft u gekocht? Pure Evoke C-D6 stereo digitale DAB+ radio met CD en Bluetooth, Walnoot

Lulofsstraat 5538

2521AL Den haag