verrasende service

Een niet goed werkende, 4 maanden oude DAB+ zakradiootje opgestuurd ter reparatie. Een uur na ontvangst in de Radiowinkel werd zonder verdere vragen een nieuw radiootje opgestuurd. Zo een snelle service heb ik nog niet eerder mee gemaakt. CHAPEAU. Dit noem ik nog eens service.

• Welk model heeft u gekocht? Pure move R3

Zeer goed.

Firma/persoon denkt mee en biedt een goedkoper alternatief.

• Welk model heeft u gekocht? radio

Snelle levering, Goed advies!

• Welk model heeft u gekocht? sangean wft-30

Snelle en goede levering Goed product

• Welk model heeft u gekocht? Accu’s voor Pure radio en boxen

Vlot en duidelijk

• Welk model heeft u gekocht? OPEN DOOS TechniSat DigitRadio 301 IR

Prima product, snelle levering

Tweede keer dat ik een aankoop doe via Radiowinkel. Prima webshop, straalt iets prettigs uit. Snelle verzending. Gewoon goed.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Uitstekend en snel geholpen.

Uitstekend.

• Welk model heeft u gekocht? Pioneer X-CM66D

Goed compact verpakt en vlotte levering product.

De retro radio/cd-speler ziet er erg leuk uit, maar ik was misschien verwend door het geluid van mijn vorige, want vind het geluid van deze wel tegenvallen. Soms hoor ik tijdens afspelen cd licht ruisje, jammer.

• Welk model heeft u gekocht? soundmaster NR850

Prima proces, snel, goed en degelijk materiaal

• Welk model heeft u gekocht? TechSat DigitRadio 580

Goed advies, perfecte wekkerradio

Ik heb een goed advies gekregen en ben heel blij met mijn wekkerradio, die helemaal aan mijn wensen voldoet.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Siesta Rise S wekkerradio met DAB+ FM en Bluetooth, Polar

Goede service en meedenken

Heb net een aankoop gedaan bij de Radiowinkel en kreeg deze al snel geleverd en waar ik blij mee ben. Bij navraag over verdere mogelijkheden gaf Sander snel goede opties die erbij kunnen passen. Ik ben dus erg tevreden!

• Welk model heeft u gekocht? rechargeable battery pack

2 keer pech maar goede service

Via de website had ik een witte ruark radio besteld. Deze zou voor mijn vakantie binnen zijn maar helaas zat deze niet bij de levering. Uiteindelijk besloten om voor een walnoten uitvoering te gaan. Deze beviel me ook wel. De radio in den haag opgehaald en bij thuiskomst bleek dat de adapter niet werkte. Gebeld en de verkoper zou in de winkel blijven tot ik er was. Zo geschiede. Met een werkende radio huiswaarts gekeerd.

• Welk model heeft u gekocht? MR1

Levert hoge kwaliteit radio met prima service.

Na ontvangst radioantenne deze door eigen toedoen per ongeluk onklaar gemaakt. Radiowinkel levert de volgende dag gratis een nieuwe.

• Welk model heeft u gekocht? The + Radio

Alles snel en goed

Alles top

• Welk model heeft u gekocht? Pure sies t a rise

Zeer goed.

Omdat het bestelde radio,tje niet goed ging, was er direct goed telefonisch overleg. Er werd shel een ander merk opgestuurd.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean

Uitstekende kwaliteit voor een zacht prijsje

Direct contact stelde me in staat om toch nog een passende toestelcombinatie aan te kopen alhoewel voor de eerste keuze nog een lange wachttijd was aangekondigd. Ben zeer zeker op alle terreinen tevreden over het geleverde goed en de uitleg erbij. Dat is nog eens wat anders dan bij Mediamarkt en Co waar je al te gemakkelijk met een kluitje in het riet wordt gestuurd door onkundige would-be verkopers.

• Welk model heeft u gekocht? Onkyo R-N8555

100% service

Had vorig jaar een DAB-radio aangekocht en die hield er na 11 maanden mee op. Opgestuurd naar Radiowinkel met uitleg en tot mijn verbazing kreeg ik per omgaande een nieuwe toegezonden. Dat noem ik nog eens KLANTENSERVICE. Bedankt, ik zal jullie zeker bij vrienden en kennissen aanbevelen.

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster SCD7900SW

Vlot en prettig contact, prima prijs en snel bezord.

Was op prijs en assortiment uitgekomen bij Radiowinkel, en zoals ik al schreef: vlot en prettig contact (via e-mail), prima deal en mijn Evoke H6 werd snel en kosteloos bezord. Geen klachten.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Evoke H6 (houtlook)

Prima Wekker Radio

Pure Dab+ wekker radio gekocht, werd de volgende dag bezorgd. Ben erg tevreden over mijn aankoop, hij werkt prima. Ik eerste dag vond ik dat het zelf dimmende display net wat te donker was in de nacht dus volgende dag even met Sander gebeld en die heeft uitgelegd hoe ik het display anders kon instellen zodat het meer licht gaf in de nacht, nu werkt het optimaal.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Siesta Rise

Groot aanbod, goede prijzen, veel informatie

Ik heb pas een nieuwe radio gekocht en zocht meer informatie daarover. De radiowinkel had alle details en specs wat ik wilde weten. Ben super tevreden over het product, levering en informatie en koopproces. Hartelijk dank!

• Welk model heeft u gekocht? Pioneer

Antenne besteld , netjes op de hoogte gehouden van het bestel en aflever traject. Goed en degelijk verpakt . Al met al prima.

• Welk model heeft u gekocht? Maximum Dab antenne

Goede service, klantgericht.

Het product dat ik besteld had functioneerde niet helemaal goed. Na mail/telefonisch contact werd direct een nieuw exemplaar opgestuurd met in de doos het retourlabel voor het eerder ontvangen product. Goede klantenservice!

goede voorlichting, snelle levering

Vriendelijke en goede voorlichting over verschillende modellen. Snelle levering. Mooie wekkerradio. Bijgeleverde handleiding zeer summier en soms onbegrijpelijk voor toch wel ingewikkelde bediening wekkerradio.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Siesta wekkerradio met DAB+ en FM

Snelle en adequate reactie op vragen.

Prima afhandeling van mijn klacht

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Goed produkt, netjes verpakt, goed verzonden, duidelijke communicatie.

Ruim assortiment van mediaspelers/internetradio's vooe een goede prijs en naar afspraak geleverd.

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster IR6000 SW

Lulofsstraat 5538