Snelle levering, goed verpakt

Ik had een antennekabel voor DAB+ ontvangst nodig en kwam op deze site uit. Mede door de goed reviews heb ik voor dit bedrijf gekozen. Snelle levering. Top!

• Welk model heeft u gekocht? DAB/DAB+ Antennekabel 5 meter

Snelle service. Je wordt goed op de hoogte gehouden mbt de levering van je bestelling.

• Welk model heeft u gekocht? Seagenan dab wekker radio

Snelle levering duidelijke uitleg op de site van de apparatuur. Goed te volgen levering.

• Welk model heeft u gekocht? AD-400

Perfect bedrijf.

Goede service snelle levering perfect te volgen bestelling.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean WFR 29 C

Klantvriendelijk en zeer goede service

In eerste instantie had ik een verkeerde radio besteld zonder een probleem werd mijn bestelling aangepast. Door een systeem fout bij DHL aanmeld punt Den-Haag was het pakketje verdwenen. Slechts 1 telefoontje en Sander stuurde dezelfde dag een nieuwe radio. Ook de tweede verdween door een fout bij DHL. Sander wilde ook nog voor de derde keer een nieuwe radio versturen. Gelukkig was dit niet nodig, want met een week vertraging kon ik de radio bij een ander DHL punt ophalen. Sander super bedankt voor alle moeite en de zeer goede service! En de radio voor mijn verjaardag is superrrr, ik ben er erg blij mee!!

• Welk model heeft u gekocht? Sangeon

Top !

prettige ,duidelijke voorlichting over DAB+ in youtube filmpjes van sander. overzichtelijke website, open dozen mogelijkheid heel verrassend en voordelig,met inhoud als nieuw. betaling,verzending probleemloos.

• Welk model heeft u gekocht? POP DAB+radio en Pop DAB+ wekkerradio

Goed telefonisch advies, snelle reactie op mail contact en top product.

...

• Welk model heeft u gekocht? Ruark R1

Prima zaak!

Goede producten en voorlichting en indien op voorraad zeer snelle levering.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Evoke C-D4

Snelle levering- goede kwaliteit

1ste keer dat ik via deze webshop iets bestel. Snel geleverd, gemakkelijk te betalen. Juist product geleverd! Tip top

Voor mij was het 100%

Voor mij was de bestelling en levering perfect. Helemaal geen klagen

• Welk model heeft u gekocht? Pop pure

Vlotte levering volgens afspraak.

Correcte en vlotte levering volgens afspraak. Uitgebreide informatie tijdens alle fases in het bestel/bezorg proces.

• Welk model heeft u gekocht? Stereoset Pioneer X-CM66D

Goede Service, snelle levering, snelle reacties op vragen.

Na even wat zoeken op Internet naar een DAB+ ontvanger uitgekomen bij Radiowinkel. Het uitgezochte model paste prima binnen de wensen, niet te gek duur.. aansluitbaar op de "externe speakers / versterker" ( lees een setje van PC speakers met Basbox ). Verzending is snel geregeld, pakketje netjes en correct verpakt ontvangen. DHL was vroeger aan de deur dan verwacht, ofschoon ik niemand gezien heb ( dus op moment van "aanbellen" was ik thuis, maar hier kan Radiowinkel natuurlijk niks aan doen ;-) ) Na ontvangst pakket viel de grote van het pakket even "tegen" had iets groter verwacht, anderzijds was de verwachte grote van de ontvanger ook een mogelijk probleempje...;-) kort : ben tevreden met de gehele afhandeling, met het ontvangen toestel. één nadeel, er kan geen externe antenne op worden aangesloten, maar dat was bij aanschaf wel duidelijk, helaas kan ik de zenders die ik had gehoopt te kunnen ontvangen niet ontvangen, maar goed... geen ramp ;-)

• Welk model heeft u gekocht? DAB+ ontvanger

Snelle levering van goed product

Fijn werkende radio

• Welk model heeft u gekocht? Wfr30

goede service, zonder zeuren, snel en accuraat,

Mijn Pure radio liep na 2 jaar telkens in zijn software vast, na enig mailen met Sander is deze omgeruild voor een nieuwe, geen gedoe, gewoon weer een goed werkende radio.

• Welk model heeft u gekocht? Pure

Goeie service, top product

Vakkundig en goeie service.

• Welk model heeft u gekocht? Ruark

zie heironder

De service, de keuze mogelijkheden en de deskundige uitleg vond ik optimaal een zeer plezierig!

• Welk model heeft u gekocht? Sonoro

Prima product. Klopt met de website Binnen 2 dagen in huis

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Goede prijs, supersnel en goed

Goede prijs, supersnel en goed. Zeer professioneel.

• Welk model heeft u gekocht? GPO Chestertondab

Goede informatie en perfecte service, snelle levering.

Moeilijk om nog iets te verbeteren...of Sander zou het persoonlijk bij U thuis moeten komen afleveren ;-)

• Welk model heeft u gekocht? Ruark 1

Goede informatie in het woud van radio’s.

Wat moet je kiezen? Nog kiezen voor FM-radio’s? Of al vast kiezen voor DAB+? Of toch liever kiezen voor internet? Met al die vragen heb ik zitten grasduinen op de website van de Radiowinkel. En hier werd het totale aanbod duidelijk weergegeven en voorzien van adequate beschrijvingen. De voor- en nadelen duidelijk uitgelegd. En na veel wikken en wegen uiteindelijk keuze gemaakt en besteld.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Maxi S

Ruime keuze

2 keer besteld snelle bezorging

• Welk model heeft u gekocht? Pure

2ebestelling

2e x iets besteld, snelle levering, duidelijk communicatie

• Welk model heeft u gekocht? Sangean dcr 10 dab+, Bluetooth

Prima.

Goede website, snelle levering, goede communicatie!

• Welk model heeft u gekocht? Radiowekker

Eerste keer besteld, en uitstekend

Snelle levering en product is prima. Levering zeer goed te volgen.

Een prima radiowinkel

Zo wil je het zien. Een goed product voor een goede prijs. Ook de contacten waren prima. Maar één klein minpuntje, er was geen Nederlandse gebruiksaanwijzing bij de PopCD radio aanwezig anders was het verkoopplaatje helemaal compleet geweest.

• Welk model heeft u gekocht? Popcd radio

Lulofsstraat 5538