Snel en goed

Op zaterdagmiddag een wekkerradio besteld en maandagochtend al in huis. Op verzoek verzonden met PostNL. Goede service, je wordt goed op de hoogte gehouden van het bestelproces. Dik tevreden dus, voor herhaling vatbaar.

• Welk model heeft u gekocht? Pure siësta rise S6

Uitstekend, supersnelle levering

Besteld vanuit Hongarije. 5 Dagen later geleverd. Aansluiten... en werken.

• Welk model heeft u gekocht? Dabman i400

vlot en goed

gekregen wat ik wilde

• Welk model heeft u gekocht? sountmaster UR8200

Zeker geen "dozenschuiver", maar persoonlijke aandacht.

Via e-mail had ik mijn wensen voor een internetradio doorgegeven. Ik kreeg zeer snel een persoonlijk en deskundig advies met meerdere suggesties in meerdere prijsklassen (dus geen knip-en-plak-standaardzinnen antwoord, maar echte aandacht voor de klant). Ik heb een van de aanbevolen radio's besteld en deze voldoet volkomen aan mijn wensen. Ik ben helemaal tevreden en kan deze firma van harte aanbevelen.

• Welk model heeft u gekocht? Roberts Stream 94i

netjes en vlug

netjes en vlug

• Welk model heeft u gekocht? pure move r3

Zeer snel en goed

En de info over het apparatuur ook goed

• Welk model heeft u gekocht? Ir 600

super

super mensen van de radiowinkel hebben daar een dab+ set gekocht met platenspeler erbij helaas is de ontvangst van DAB+ nog niet perfect in onze omgeving regelmatig storing. Bij Radiowinkel gevraagd of zij een oplossing en die hadden zij . SUPER BLIJ kunnen nu ongestoord naar onze radio luisteren .Dank je wel groetjes Janny Jansen

• Welk model heeft u gekocht? als aanvulling op de GPO Roadstar I-RX16BT internetradio set top box met wifi en Bluetooth ontvangst

goeie afhandeling

snel

• Welk model heeft u gekocht? pure siesta charge

Vlotte levering

Vlotte levering van bestelde materiaal. Overzichtelijke website en lagere prijs dan elders

• Welk model heeft u gekocht? Pure evoke H6

Snelle bezorging

• Welk model heeft u gekocht? sangean survivor mmr-88 DAB radio

Goed product voor een goede prijs

Snel geleverd, simpel aan te sluiten, plug and play

• Welk model heeft u gekocht? I-RX16BT

We kochten een Roberts Revival iStream, maar we vonden de kleur toch niet goed passen. Zonder problemen konden we de radio omruilen voor een andere kleur, en deze was binnen een paar dagen bezorgd.

• Welk model heeft u gekocht? Roberts Revival iStream 3

Goed product en de volgende dag geleverd. Super snel en goed. Kabel en antenne gekocht, de verpakking was helaas wel beschadigd en opengescheurd maar alles was nog goed en zat er in.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

goed assortiment en vakkundige afhandeling van mijn uiteindelijke bestelling

De radiowinkel biedt een ruime keuze aan apparatuur in alle prijsklassen. Voor ieder wat wils. Je wordt goed geinformeerd alvorens een beslissing te nemen. Ik ben overeengekomen om mijn nieuwe radio eerst 2 weken te mogen uitproberen. Afhalen in winkel dichtbij huis.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Move T4

Goed product en vlot geleverd.

• Welk model heeft u gekocht? Pure siësta 6

Prima !

prima service duidelijke uitleg!

• Welk model heeft u gekocht? Hama DIT2100 MSBT hifi digitale internet hifi tuner met DAB+, FM, Bluetooth, Spotify en Multiroom

Kreeg duidelijk antwoord op mijn vraag en na de bestelling direct volgende dag geleverd

• Welk model heeft u gekocht? Sonoro accu pakket oplaadbare batterijen

Goede voorlichting en vlotte levering

De Radiowinkel is telefonisch bereikbaar en geeft deskundige informatie van de diverse producten.

• Welk model heeft u gekocht? PURE Siesta Rise

Binnen een paar dagen in huis goed te volgen via internet

• Welk model heeft u gekocht? technisat dabradio

Snel en correct geleverd

Groot aanbod aan producten

Prima prijs / kwaliteit

Goede website en na de aankoop een snelle levering.

snelle en correcte levering

• Welk model heeft u gekocht? move r3

Uitstekende ervaring, snelle levering, goeie feedback (infomails en track & trace). Product beantwoordt helemaal aan de verwachtingen. Prima!

• Welk model heeft u gekocht? Pure Move Portable

Geweldige service en mooi product!

Ik had de verkeerde radio besteld en dat werd direct goed omgezet na mijn mail. Dab radio is mooi model en ben er zeer tevreden over.

• Welk model heeft u gekocht? Pure

Helder, deskundig

Veel mogelijkheden, heldere, deskundige uitleg

• Welk model heeft u gekocht? Noxon A570+ / Hama PDR20

Lulofsstraat 5538