Pluspunten
Doet wat het aangeeft
Pluspunten
Echt een prima zaak met afspraken waar je van op aan kunt.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Hoewel ik Sander niet persoonlijk ken, alleen via e-mail, komt hij over als een man die staat voor zijn zaak. Hij geeft tijdig info. Zelfs als de winkel is gesloten. En dat is opvallend.
VerbeterpuntenDoorgaan op deze wijze omdat er erg veel concurrentie is. De klant is geholpen met goede en tijdige info.
Pluspunten
Overzichtelijke en informatieve website. Vriendelijke en persoonlijke communicatie.
Pluspunten
Model radio voor prima prijs nog geleverd, waar andere leveranciers dat vanwege uitloop niet meer konden. Deze radio was cadeau voor collegA; was er blij mee bij ontvangst heden. Nog geen ervaring met hoe installatie is verlopen en of de ontvangende partij ook blij is met de kwaliteit. Denk het wel!
Pluspunten
Product had in eerste instantie defecten, maar werd na één telefoontje zonder problemen omgeruild.
Pluspunten
Erg fijn dat er een extra velletje met installatie instructies bij mijn bestelling (steljes MS2) zat. Maakte het een stuk eenvoudiger om een en ander aan de praat te krijgen.
Pluspunten
Het goed na komen van afspraken
Pluspunten
Zeer goede communicatie. Je wordt continu op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Afspraken worden perfect nagekomen. Topbedrijf!
Pluspunten
Mooie selectie en keurige prijzen. Kom hier bij een volgende boodschap zeker terug.
Pluspunten
Veel keuze en kennis !!
VerbeterpuntenPostNL is een betrouwbaardere pakjesdienst dan DHL
Pluspunten
zeer correcte levering
Verbeterpuntende klank van de POP radio is nogal plastiekerig - ik heb de laatste maanden een aantal kleine DAB radio's gekocht - wat klank betreft steekt de JBL met kop en schouders boven de rest uit ( Medion, Pop, Panasonic) - ik bedoel deze = https://www.coolblue.be/nl/product/814566/jbl-tuner-wit.html mvg, Ivo Demeulenaere
Pluspunten
Komen hun beloftes na, super snel in huis, We hadden een internetradio besteld, de instal was snel klaar, heel mooie radio met perfect geluid, extra antenne voor bluetooth was wel nodig het signaal hier is heel slecht.
Pluspunten
Vakmanschap Mooie producten tegen zeer schappelijke prijs.
VerbeterpuntenProduct kwam dag later. Problemen met bezorging. Onduidelijke track and trace pagina.
Pluspunten
Mijn bestelling is op tijd geleverd. Informatie over het leveringsproces en bezorging was prima.
VerbeterpuntenGeen opmerkingen. Het was prima.
Pluspunten
Zeer goede website om gericht te zoeken.
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag