Pluspunten
Goede service en perfecte opvolging van de zending en levering. Ook goede dienst na verkoop. Ruime keuze en voldoende informatie.
VerbeterpuntenAlles verloopt zoals het hoort! Topwinkel.
Pluspunten
Pluspunten
Duidelijke web site, goede zoekfunctie
Pluspunten
goed en snel advies gekregen
Pluspunten
Top advies gegeven over mijn DAB ontvangst
Pluspunten
kennis en professioneel
Pluspunten
Betrouwbare kennis bij met name Sander. Producten aanbevolen door Sander zijn goed! Heb nu enkele wekkers en dab+ radio’s van fa. Pure. Zijn hebben allen goed geluid en simpele bediening.
Pluspunten
Goed geholpen en goed bereikbaar!
VerbeterpuntenMisschien ook via whatsapp bereikbaar zijn dit is handig met foto doorsturen en makkelijk.
Pluspunten
Persoonlijke hulp en benadering.
VerbeterpuntenWe hebben elkaar verkeerd begrepen over wat draadloos is, dus misschien goed doorvragen en samenvatten.
Pluspunten
Prima website. Heel veel keuze.
Pluspunten
Snelle levering. Goede informatie over her product
Verbeterpuntengeen enkele negatieve opmerking
Pluspunten
Communicatief, snelle reactie op mail, gunstige prijs. Pakket niet in allerlei plastc ingepakt, maar met een stevig papier, beter voor het milieu, Top!
VerbeterpuntenOp dit moment kan ik geen verbeterpunten verzinnen.
Pluspunten
Zeer professioneel bedrijf. Goeie service, wat wil een mens nog meer.
VerbeterpuntenDoe zo voort. Zou geen verbetering kunnen bedenken.
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag