Prijs bij Bol en andere zaken was stuk lager, zeker een 10%. Dat viel me wat tegen. Maar is tegelijkertijd mn eigen stommiteit...
Pluspunten
Ontzettend veel producten en keuze en voor ieder product een heldere beschrijving of een YouTube filmpje met uitleg
VerbeterpuntenEen andere koeriersdienst. Bezorging verzorgd door DHL, het tijdblok voor de bezorging is veel te groot.
Pluspunten
Ik ben tevredenvoor het geleverde
Pluspunten
Snel Grote keuze Goede site
VerbeterpuntenWeet niet
Pluspunten
Sneller geleverd dan beloofd !!! Best ok
Pluspunten
Goede informatie en professionele levering. Dit zijn de leuke onderscheidende bedrijven die we moeten steunen omdat ze iets toevoegen.
Pluspunten
snelle levering product lijkt in orde te zijn
Pluspunten
snelle service Hoe kan ik jullie personeel en kennis en vakmanschap beoordelen bij een online bestelling? Hoe evalueer ik de nazorg en garantie als ik er geen gebruik van maakte?
VerbeterpuntenIk ben tevreden over de service, maar helemaal niet over het product. Graag had ik meer feedback gelezen over het product, ik stel nu alleen maar nadelen vast en voel me wat ******en: o.a. ben ik op zoek naar een DAB radio en 'this is not available'. Voor een gewone FM radio zijn er goedkopere opties. Ik zie op tegen de kosten en het gedoe van het terugsturen
Pluspunten
Vlotte service, klantvriendelijk, begripvol, heldere uitleg
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Correct telefonisch contact gehad.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super service met goede nazorg
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
behalve een prijstechnisch zeer goed bedrijf ook een bijzonder goede telefonische ondersteuning. Nog voordat je het product geven ze uitgebreid en goed advies. Bovendien supersnelle levertijd, echt een aanrader!
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag