Pluspunten
Goede prijs voor kwaliteitsproducten. Verder keurig op de hoogte gehouden van voortgang leverproces.
VerbeterpuntenLevertijd is een beetje een dingetje... Wel duidelijk gecommuniceerd maar vrijdag na 14uur besteld is leveren op woensdag de week er op. Dat is tegenwoordig toch een beetje lang bij voorraadartikelen. Maar misschien is dit de trade-off gezien de voordelige prijs?
Pluspunten
Ruim assortiment, scherpe prijzen en duidelijke communicatie over de voortgang van de order.
VerbeterpuntenGa zo door! Maar misschien kan de webshop een update krijgen zodat verschillende radio's met elkaar vergeleken kunnen worden. Verder veel info, prima!
Pluspunten
snelle reacties, goede service, aan te bevelen !
Verbeterpuntennog meer persoonlijke aanpak...niet verwijzen naar de site...
Pluspunten
Duidelijke site
VerbeterpuntenOp zondagavond besteld en de volgende werkdag de bevestiging per mail, wanneer dit direct was geweest komt dit vertrouwder over. Plus de mail verkeers is er veel voor 1 bestelling, totaal 8 stuks incl die van DHL.
Pluspunten
Snelle levering.
Duidelijker zoekmogelijkheden op type radio’s op de website.
Pluspunten
telefonisch bereikbaar voor advies soepel in service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer goede info op website (zowel producten, keuzehulp, ...), zeer goede communicatie bij bestelling en leveringsproces. Dit is een voorbeeld voor e-commerce! Doe zo verder.
VerbeterpuntenIk zie er geen!
Pluspunten
Prima service. Direct antwoord op vragen via e-mail. Zending exact op tijd. Prima dus!
Pluspunten
ben tevreden had een vraag werd ook beantwoord en belde daar een paar keer voor elke keer kreeg weer netjes antwoord
Verbeterpuntenweet ik zo niet misschien een kleine film op YouTube instaleren internet dat was mijn probleem en zelf niet goed lezen gebruiks aanwijzing alleen krijg het verkeerde wachtwoord er niet uit maar nu gekoppeld met den router
Pluspunten
Zeer goede service en idem communicatie.
Pluspunten
Snelle levering goede service
Krijg geen reactie op een mail, had gevraagd om goede beschrijving voor het instellen van de radio, wat bij de radio zit is erg onduidelijk
Pluspunten
iIk ben er honderd procent tevreden over.
VerbeterpuntenIk zou als tip willen meegeven. Plaats meer filmpjes op YouTube, daar heb je als klant veel aan.
Pluspunten
Ben zeer te spreken over Radiowinkel. De prijs van de Ruark is gewoon overal hoog. Maar dan krijg je ook wel wat voor terug. Vandaar dat ik de prijs niet heb ingevuld. Site is een goede bron van informatie over alle producten.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten. Ga zo door!
Pluspunten
communicatie
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag