Mooie prijs en na het plaatsen van de bestelling op de hoogte gehouden van het verzenden. Snel verzonden, helemaal top!

• Welk model heeft u gekocht? Ruark R2 mk4
  • Toelichting op de bezorging: Duidelijk en snel

Geweldig bedrijf!

Ik heb een geweldige eerwaring met dit bedrijf gehad! Alles is gegaan zoals ik het graag wilde!

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster IR6500SW
  • Wat vond u van de bezorging?
  • Toelichting op de bezorging: Ging prima.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean mmr-99dap

• Welk model heeft u gekocht? Sangean MMR-99DAB+

Zeer goede ervaringen met Radiowinkel

Ik heb de afgelopen jaren meer dan 1 toestel bij radiowinkel gekocht, en heb er enkel maar goede ervaringen mee. Als je een vraag hebt word deze korte tijd later beantwoord. Sander weet altijd wel vakkundig antwoord als men advies nodig heeft. Vele verschillende merken, en de bestelling wordt vlug geleverd, met factuur, dus garantie. De zogenaamde open dozen, wat voor velen nuttig kan zijn, had ik nooit voordien bij andere verkopers gezien.

• Welk model heeft u gekocht? Stereo DAB+ radio
  • Wat vond u van de bezorging?
  • Toelichting op de bezorging: Bezorgt door DHL. Prima.

Snelle levering, heldere communicatie

Ik had de radio die ik had besteld denk ik binnen 2 dagen (misschien zelfs 1?) binnen. Netjes verpakt, en ook via mail had ik steeds update over de levering en betalingsbewijs etc. Superfijn

• Welk model heeft u gekocht? Marmitek
  • Toelichting op de bezorging: Snel, goede communicatie, netjes verpakt

Deskundig, eerlijk, zeer klantgericht, kwaliteit, snelle levering uit eigen voorraad.

Een parel tussen de zelfstandige ondernemers met een hoge gunfactor. Telefonisch advies gevraagd aan Sander en een eerlijk advies gekregen. Online besteld en volgende dag geleverd.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean D45
  • Wat vond u van de bezorging?
  • Toelichting op de bezorging: Door PostNL keurig bezorgd aan huis.

Zeer vriendelijke en correcte dienstverlening

Mijn Sangean DAB-FM radio heb ik begin december besteld. Kreeg een bericht dat het eind december geleverd zou worden. Door de drukke tijdsomstandigheden werd dat een week later. Werd hiervan op de hoogte gesteld. De radio werkt uitstekend.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean DPR-45BT
  • Toelichting op de bezorging: N.v.t.

Wederom een echte voltreffer!

Zeer content met onlangs aangeschafte multifunctionele noodradio: ziet retro aantrekkelijk uit klein oranje licht van gewicht maar zeker degelijk produceert mooi geluid prachtig al die functies w.o. div. oplaad- en verlichtingsopties en natuurlijk de SOS functie. Net als eerdere aankoop Ruark audio heel blij mee!

• Welk model heeft u gekocht? Model no: 376
  • Toelichting op de bezorging: Zeer vlot ondanks gladdigheid

Goed product, goede afspraak

De geleverde noodradio komt keurig verpakt binnen op de afgesproken tijd. Geen leveringskosten. En het belangrijkste, de Sangean werkt als een tierelier.

• Welk model heeft u gekocht? sangean mmr-99
  • Wat vond u van de bezorging?
  • Toelichting op de bezorging: Slechts 1 dag vertraging vanwege een dik pak sneeuw

Zeer goed!

De website geeft goed advies. Ik 'luister' nu de Aston Martin onder de radio's; wat een fantastisch geluid uit zo'n kleine radio! Snelle levering met goede updates.

• Welk model heeft u gekocht? Ruark R1S
  • Toelichting op de bezorging: N.v.t.

De radiowinkel raadt ik iedereen aan.

Bij de radiowinkel een zeer ruim assortiment radio’s. Als u hier geen radio naar uw zin vind, dan vind u die nergens. Goede en snelle service.

• Welk model heeft u gekocht? Telstar 200
  • Wat vond u van de bezorging?
  • Toelichting op de bezorging: Geleverd op in het vooraf vermelde tijdslot

Radio prima

Ok

• Welk model heeft u gekocht? Classic mini fm dab+
  • Toelichting op de bezorging: Dhl 4 dagen later dan opgegeven

Goede keuze en vlot geleverd

Hoewel ik het advies van Sander niet heb opgevolgd (ik heb uiteindelijk na lang aarzelen toch een andere keuze gemaakt) ben ik tevreden over de interactie met radiowinkel

• Welk model heeft u gekocht? Kenwood
  • Wat vond u van de bezorging?
  • Toelichting op de bezorging: De bezorger belde aan en voor ik bij de deur was had hij het pakje al voor de deur gelegd

Snelle levering en prima verpakt

Snelle levering en prima verpakt. Mooi assortiment wat duidelijk uitgebreider is dan bij andere winkels.

• Welk model heeft u gekocht? Roberts Revival Rest
  • Wat vond u van de bezorging?

Goede informatie, helder bestelproces, tijdige en correcte levering

Op de site van Radiowinkel werd ik verrast door een grote keus uit draagbare radio's, die ook nog eens gesorteerd waren naar functionaliteiten. Een keuze maken was daardoor niet moeilijk. Het bestelproces liep als een zonnetje, helder de duidelijk inclusief de betaling. De radio werd ondanks ijs en sneeuw op tijd geleverd. Dat laatste is niet alleen een complimentje voor de Radiowinkel, maar ook voor DHL.

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat Viola 200
  • Toelichting op de bezorging: N.v.t.

Goede duidelijke uitleg en snelle bezorging

Goede duidelijke uitleg op de site en snelle bezorging

• Welk model heeft u gekocht? Ruark Audio R2 mk4 Smart Music System

Snel en goede kwaliteit

Helemaal prima, zowel de kwaliteit van de noodradio als de goede communicatie.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean MMR 99 dab
  • Wat vond u van de bezorging?

Snel geleverd, goed verpakt.

Ik bestelde de radio ruim op tijd, omdat het sneeuwde en ik wel snap dat dit voor mensen die op de weg moeten zijn lastig is. Ondanks het winterweer was de radio al de volgende dag op het ophaalpunt. Ik was aangenaam verrast.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.
  • Wat vond u van de bezorging?
  • Toelichting op de bezorging: Supersnel ondanks winterweer.

Duidelijke informatie, goed product, snelle levering

De website gaf duidelijke informatie over de diverse modellen en mogelijkheden. Was behulpzaam bij mijn keuze. Bestelling en betaling verliepen vlot. Prijs-kwaliteitverhouding is prima. Snelle levering met DHL. Product ziet er goed uit. Nu maar hopen dat we noodradio nooit nodig hebben.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean MMR-77

Effectieve hulp en advies

Snel in dienstverlening

• Welk model heeft u gekocht? Pinell 701
  • Toelichting op de bezorging: Goed verpak

Ruime keuze

Mooi apparaat uitgekozen bij Radiowinkel.

• Welk model heeft u gekocht? Majority
  • Toelichting op de bezorging: N.v.t.

Fijne winkel om een radio te kopen

Ik had bij het kopen van de radio iets over het hoofd gezien, waardoor ik eigenlijk beter geholpen was met een ander model. Omruilen was geen probleem en heel makkelijk bij de radiowinkel zelf. Fijne service!

• Welk model heeft u gekocht? Pinell Compact oplaadbare DAB+ radio met FM en Bluetooth

Prima Service

Snelle afhandeling

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

gemiste kans

Zonder overleg radio naar huisadres ipv pakketpunt , twee dagen thuis in afwachting van de radio. Tracking van GLS wordt niet goed bijgewerkt, dus geen idee waneer pakket geleverd zou worden. Ik had graag overleg gehad. Radio en accu zijn overegens netjes en in goede staat geleverd .

• Welk model heeft u gekocht? Roberts rambler Max
  • Toelichting op de bezorging: GLS geen updates bezorging