Mooie prijs en na het plaatsen van de bestelling op de hoogte gehouden van het verzenden. Snel verzonden, helemaal top!
Ik heb een geweldige eerwaring met dit bedrijf gehad! Alles is gegaan zoals ik het graag wilde!
Ik heb de afgelopen jaren meer dan 1 toestel bij radiowinkel gekocht, en heb er enkel maar goede ervaringen mee. Als je een vraag hebt word deze korte tijd later beantwoord. Sander weet altijd wel vakkundig antwoord als men advies nodig heeft. Vele verschillende merken, en de bestelling wordt vlug geleverd, met factuur, dus garantie. De zogenaamde open dozen, wat voor velen nuttig kan zijn, had ik nooit voordien bij andere verkopers gezien.
Ik had de radio die ik had besteld denk ik binnen 2 dagen (misschien zelfs 1?) binnen. Netjes verpakt, en ook via mail had ik steeds update over de levering en betalingsbewijs etc. Superfijn
Een parel tussen de zelfstandige ondernemers met een hoge gunfactor. Telefonisch advies gevraagd aan Sander en een eerlijk advies gekregen. Online besteld en volgende dag geleverd.
Mijn Sangean DAB-FM radio heb ik begin december besteld. Kreeg een bericht dat het eind december geleverd zou worden. Door de drukke tijdsomstandigheden werd dat een week later. Werd hiervan op de hoogte gesteld. De radio werkt uitstekend.
Zeer content met onlangs aangeschafte multifunctionele noodradio: ziet retro aantrekkelijk uit klein oranje licht van gewicht maar zeker degelijk produceert mooi geluid prachtig al die functies w.o. div. oplaad- en verlichtingsopties en natuurlijk de SOS functie. Net als eerdere aankoop Ruark audio heel blij mee!
De geleverde noodradio komt keurig verpakt binnen op de afgesproken tijd. Geen leveringskosten. En het belangrijkste, de Sangean werkt als een tierelier.
De website geeft goed advies. Ik 'luister' nu de Aston Martin onder de radio's; wat een fantastisch geluid uit zo'n kleine radio! Snelle levering met goede updates.
Bij de radiowinkel een zeer ruim assortiment radio’s. Als u hier geen radio naar uw zin vind, dan vind u die nergens. Goede en snelle service.
Ok
Hoewel ik het advies van Sander niet heb opgevolgd (ik heb uiteindelijk na lang aarzelen toch een andere keuze gemaakt) ben ik tevreden over de interactie met radiowinkel
Snelle levering en prima verpakt. Mooi assortiment wat duidelijk uitgebreider is dan bij andere winkels.
Op de site van Radiowinkel werd ik verrast door een grote keus uit draagbare radio's, die ook nog eens gesorteerd waren naar functionaliteiten. Een keuze maken was daardoor niet moeilijk. Het bestelproces liep als een zonnetje, helder de duidelijk inclusief de betaling. De radio werd ondanks ijs en sneeuw op tijd geleverd. Dat laatste is niet alleen een complimentje voor de Radiowinkel, maar ook voor DHL.
Goede duidelijke uitleg op de site en snelle bezorging
Helemaal prima, zowel de kwaliteit van de noodradio als de goede communicatie.
Ik bestelde de radio ruim op tijd, omdat het sneeuwde en ik wel snap dat dit voor mensen die op de weg moeten zijn lastig is. Ondanks het winterweer was de radio al de volgende dag op het ophaalpunt. Ik was aangenaam verrast.
De website gaf duidelijke informatie over de diverse modellen en mogelijkheden. Was behulpzaam bij mijn keuze. Bestelling en betaling verliepen vlot. Prijs-kwaliteitverhouding is prima. Snelle levering met DHL. Product ziet er goed uit. Nu maar hopen dat we noodradio nooit nodig hebben.
Snel in dienstverlening
Mooi apparaat uitgekozen bij Radiowinkel.
Ik had bij het kopen van de radio iets over het hoofd gezien, waardoor ik eigenlijk beter geholpen was met een ander model. Omruilen was geen probleem en heel makkelijk bij de radiowinkel zelf. Fijne service!
Snelle afhandeling
Zonder overleg radio naar huisadres ipv pakketpunt , twee dagen thuis in afwachting van de radio. Tracking van GLS wordt niet goed bijgewerkt, dus geen idee waneer pakket geleverd zou worden. Ik had graag overleg gehad. Radio en accu zijn overegens netjes en in goede staat geleverd .
Beste Chris, Excuses voor dit ongemak. We hadden de accu niet op voorraad en om tijd te winnen koos ik ervoor om de radio en accu rechtstreeks vanuit de importeur te laten versturen. Niet zo'n goede keuze blijkt nu... Veel plezier met uw toestel! Groet, Sander
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag