Pluspunten
Heel netjes geholpen
Pluspunten
Na advies via mail bestelling geplaatst en na 2 dagen via bpost geleverd. Topproduct perfect afgeleverd!
Pluspunten
Snel, prima assortiment, uitstekende aftersales service!
VerbeterpuntenKan ze niet bedenken.
Pluspunten
Duidelijk en professioneel
VerbeterpuntenTrack and trace
Pluspunten
gewoon en simpel
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Doen wat ze beloven en prijs-kwaliteitverhouding is goed!
Pluspunten
Goed advies, veel kennis, veel keus, zeer snelle levering ( dinsdag 17:30 besteld, de volgende dag om 16 uur in huis). Top!
Pluspunten
Levertijd zoals afgesproken, goed advies
Pluspunten
vlotte bediening, daarom ook mijn tweede aankoop
Verbeterpuntengeen opmerkingen
NAKIJKEN BETAALPAGINA VOOR CREDITCARDS
Pluspunten
Dat het besteld product mij tegen gevallen is wil niet zeggen dat ik in het algemeen ontevreden ben over het internet winkel.
Pluspunten
Snelle correcte levering Prima prijsverhouding
Verbeterpuntengeen
Er zat geen Nederlandse beschrijving bij, alleen maar in een onbekende taal 2 kanten van 1 blaadje.
Pluspunten
Snelle levering, Niet overdadig verpakkingsmateriaal
Pluspunten
Doen wat ze beloven.
VerbeterpuntenReparaties tegen betaling aannemen na de garantietermijn mits het product in de Radiowinkel is gekocht.
Pluspunten
Prima winkel. Uitgebreide, veel verschillende radio's. Ik heb de radio weer teruggegeven, dat ging allemaal perfect, ik kreeg na een week het geld terug.
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag