Pluspunten
Het lijkt me een heel goed bedrijf met veel kennis over de verschillende radio's.
Pluspunten
Vriendelijk geholpen, ik kon alle tijd nemen.
Pluspunten
groot aanbod
Verbeterpunten1) Ik zocht een DAB+ en internetradio en vond deze in de betreffende categorie en bestelde deze. Later zag ik dat er een aantrekkelijkere keuze bij "Sanders keuze" stond (de Hama) maar deze was niet opgenomen in de categorie WiFi Internet Radio`s, jammer. 2)Liever TNT als bezorgdienst.
Pluspunten
Snelle levering en perfecte communicatie, Top!
Pluspunten
Persoonlijk. Goed advies. Mooie spullen. Afspraak is afspraak.
Pluspunten
Vlotte en duidelijke communicatie
Pluspunten
Duidelijk
Pluspunten
Goed bedrijf met keurige afhandeling
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Werd zeer goed geholpen, ook toen het product niet goed leek te werken. Geen moeite was teveel om het probleem op te lossen.
Pluspunten
netjes de afspraken nagekomen
Pluspunten
Snelle levering zoals gecommuniceerd via email.
Verbeterpuntenlevering in een postpunt ingeven is niet gebruiksvriendelijk
Pluspunten
Defecte accu in mijn Pure Move radio na drie maanden werd zonder probleem vervangen door me op voorhand een compleet nieuwe radio toe te sturen. Top!
Pluspunten
Alles ok
Verbeterpunten0
Informatie producten kan beter