Pluspunten
Levering volgens website. Snelle reactie op mail
Pluspunten
Prima prijs en snelle, stipte levering
Pluspunten
Alles vonden we zo positief, dat we over niet al te lange tijd 4 stuks Pure wekkerradios kopen voor onze kinderen.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Een heel groot aanbod aan verschillende typen radio's voor diverse behoeften en gebruiksmogelijkheden.
VerbeterpuntenAttenderen op de minpunten van een product maakt het aanbevelen van een product op jullie site een stuk geloofwaardiger. Klanten kunnen dan hun eigen overweging maken na lezen van zowel de plus- als de minpunten en sturen een product dat tegenvalt dan niet zo snel terug. Over nazorg en garantie kan ik op Kiyoh niets zeggen omdat we het product pas anderhalve week gebruiken.
Pluspunten
Snelle verzending. Prima prijs en kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Goede beantwoording van vragen en klantvriendelijke behandeling.
Pluspunten
Leuke presentatie, goed product en snelle levering
NVT
Pluspunten
Het bericht wat ik allereerst naar het bedrijf geschreven heb, heb ik snel beantwoord gekregen. De aflevering is ook zeer positief verlopen.
VerbeterpuntenHet is te vroeg om nu verbeteringspunten voor dit bedrijf aan te merken, wellicht kan dit wel na een half jaar. Hoe kan ik na een week al een beoordeling geven over de kwaliteit, kennis en vakmanschap, betrouwbaarheid, nazorg en garantie!!! Kiyoh zou dit ook moeten weten, deze beoordeling is niet relevant!
Pluspunten
Ik heb niets dan positieve dingen te melden, zo wel over de winkel als over mijn aankoop. Alles is super, Dus voor 100% tevreden. Luc P. België
Verbeterpunten-
Pluspunten
Levert kwaliteit (zoals het merk Roberts en pure )
VerbeterpuntenAller eerst bij de geleverde producten zitten geen Nederlandse gebruiks en bedienings voor schriften Dit geeft problemen . Even tueel een bijlagen in het Nederlands toevoegen , zal heel wat problemen voor komen .
Pluspunten
Informatieve website en goed aanbod. De bestelling werd volgens verzoek afgeleverd.
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag