Pluspunten
leuke artikelen en duidelijke website; goede communicatie indien zaken niet snel leverbaar zijn
Verbeterpuntenweet ik niet
Pluspunten
Prima product en snel bezorgd
Pluspunten
De mogelijkheid van achteraf betalen. Dit is een prettige service.
Pluspunten
Goede omschrijving van product en prima prijs/kwaliteits verhouding. En zeer snelle levering van product.
Pluspunten
Vlotte levering
VerbeterpuntenZo door gaan.
Pluspunten
Mooi aanbod met duidelijke informatie. Snelle levering.
VerbeterpuntenSanders keuze zou uitgebreider toegelicht mogen worden. Video review van zijn keuzes bijvoorbeeld.
Pluspunten
Uitstekend advies van eigenaar; product werkt naar wens.
Pluspunten
zeer goede hulp gekregen voor het product die ik wou. De radio zelf speelt super. heeft kennis van zaken.
Verbeterpuntende leveringstijd was bij mij 5 dagen.
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag