Pluspunten
Zeer goed advies. Snelle levering. Prettig zaken doen.
Pluspunten
Goede communicatie en uitleg over het product.
Pluspunten
Goede en beleefde communicatie Juiste prijs artikel
VerbeterpuntenBezorgdienst stelt teleur: Levering 2 dagen later dan via mail was beloofd met vage melding van bezorgdienst "tijdelijke overmacht" terwijl het pakket wel ruim op tijd op sorteerstation was aangekomen. Zending is uiteindelijk wel door een vriendelijke en behulpzame bezorger afgeleverd (dat is tegenwoordig helaas steeds zeldzamer aan het worden...) Noot: dit is m.i. niet iets wat Radiowinkel zelf kwalijk genomen kan worden
Pluspunten
Altijd stipt en snel in leveren. Top.
Pluspunten
Goede website en belangstelling voor de klant
geen
Pluspunten
Korte lijnen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Site is duidelijk.
Pluspunten
Plezierig contact
VerbeterpuntenHelaas heb ik nog geen ned. gebruiksaanwijzing. De link, die u me toestuurde. was ook niet in het Nederlands. Jammer dat dat kennelijk zoveel moeite kost.
Beste, de link die ik u stuurde was van een meertalige handleiding. Zie verderop in het bestand, daar vindt u de Nederlandstalige sectie.
Pluspunten
Snelle levering, veel en duidelijke informatie op de website.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Sander is een fijne gast. Makkelijk in de omgang. Neemt de tijd, luistert naar de klant en geeft dan advies. Top dus.
Pluspunten
Er ging is mis met mijn betaling, dat werd snel en accuraat opgepakt.
Pluspunten
Na 10 jaar voor de 2e keer een radio bij De Radiowinkel besteld. Nl. een Roberts iStream2. Na een vraag via e-mail te hebben gesteld kreeg ik binnen enkele minuten een duidelijk antwoord over dit product. Correcte levering en snel. Na uitproberen van het toestel naar volle tevredenheid, na een week nog eenzelfde besteld. Ik kan iedereen die een radio zoekt De Radiowinkel aanbevelen. Top winkel. Frans Warmond
VerbeterpuntenZij hebben alle positieve punten al in huis.
Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering, goede service/garantie-afhandeling.
VerbeterpuntenHelaas geen idee hieromtrent.
Pluspunten
Dat er gecommuniceerd wordt dat er vertraging is wbt levering
VerbeterpuntenVoorraad goed inventariseren, heel vervelend als je iets besteld en het artikel is niet aanwezig, terwijl dit wel in webshop aangegeven werd. Dan nog tweemaal vertraging , zorgt dat het cadeau te laat in huis was
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag