Pluspunten
supersnelle levering.
Pluspunten
Snelle en correcte uitlevering.
VerbeterpuntenSluit niet uit dat ik een demo-model heb gekregen aangezien er geen beschermende folie op de display zát. Dit had aangegeven mogen worden en gelet op de prijs - een van de duurste radio's in de collectie - vind ik dit minder. Voor de rest alles oke.
Pluspunten
voor mij nieuwe producten.
Pluspunten
Keurige goed begeleide levering.
Pluspunten
heel fijn dat het ook een winkel betreft...kan je gewoon bellen als je een vraag hebt !!
Pluspunten
snel geleverd.
Verbeterpuntenonline betaling via bankcontact lukte niet (foutmelding: actie geweigerd door uw instelling). Dan betaald via de optie KBC, dit lukte perfect.
Pluspunten
Stipte en snelle levering van een handzame dab radio
Pluspunten
Top website!!!!
VerbeterpuntenDoe zo verder!
Pluspunten
Uitgebreid assortiment met veel keuze, duidelijke informatie, snelle levering, goed begeleid door berichten via email. Aanrader voor iedereen die een radio wil aanscchaffen.
VerbeterpuntenBij de geleverde tuner zat een quick start handleiding in het Nederlands, maar de handleiding zelf was slechts in het Duits. Gelukkig kaan ik daarmee nog aardig uit de voeten, maar een Nederlandse handleiding (indien beschikbaar) zou een stuk prettiger zijn.
Pluspunten
groot assortiment, verstand van zaken en prettig persoonlijk contact, zowel telefonisch als in de winkel. Aanrader.
Pluspunten
Pure Siësta S6 bleek defect, kan altijd. Na terugsturen zeer snel een nieuwe ontvangen. Zeer tevreden.
VerbeterpuntenLukte niet direct om telefonisch contact te krijgen. Later zag ik op de website de tijden. Deze kwamen volgens mij niet geheel overeen met het de tekst van het antwoordapparaat.
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag