Pluspunten
Duidelijk. Op site en in mail. Leuke site. Snelle afhandeling
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heel snelle levering naar België. Het bestelde product was op en top in orde. Rond 16u10 besteld en 's anderendaags 's morgens reeds besteld aan huis.
VerbeterpuntenGeen. Alles verliep vlot en gesmeerd.
Pluspunten
Sterk punt is de snelle en persoonlijke bediening.
PURE Move 2500
De onbekende klant met Hoi aanspreken in de mail kan echt niet
Pluspunten
heel duidelijke website
Verbeterpuntenzo doorgaan
Pluspunten
Keurig nette communicatie via mail na de bestelling.
VerbeterpuntenIk krijg de radio voor mijn verjaardag, over een paar dagen. Dus ik kan nog niets zeggen over de kwaliteit maar ga ervan uit dat dat in orde is. Zo niet, dan neem ik contact met u op.
Pluspunten
Goede info over producten. Snelle levering
Pluspunten
Goede prijzen niet duur, maar de lever tijd een beetje lang het pakje nog steeds niet ontvangen teveel verlofdagen zullen wel een rol spelen.
Beste, inderdaad blijkt dit te komen door de verlofdagen van afgelopen week. Volgens de tracking wordt uw radio alsnog vandaag afgeleverd. Dank voor uw begrip en geduld.
Pluspunten
Deskundig
VerbeterpuntenDeskundig op DAB+ radiogebied maar geven niet de goede oplossing voor ontvangst binnenshuis.
Pluspunten
Snel, kwaliteit, experten
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle en perfecte levering
Pluspunten
Snelle levering, pakket goed verpakt.
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag