Pluspunten
uiterst snelle levering in goede verpakking
Pluspunten
Ze weten waar ze het over hebben. Duidelijk liefhebbers. Dat is mooi.
Pluspunten
Ik ben niet zelf in de zaak geweest, maar de contacten, afspraken en levering waren goed. Bovendien viel me op hoe zorgvuldig de radio was ingepakt. Kortom geen klachten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede communicatie scherpe prijs en snelle levering
Pluspunten
nadat de bestelling onderweg was blijven haperen werd dit snel opgelost ook toen er een item van de bestelling ontbrak werd dit vlug opgelost. Bedankt!
Pluspunten
Zeer prettige en informatieve communicatie met Sander. Helaas moest ik mijn dab+ wekkerradio retour zenden omdat de Dab+-ontvangst bij mij binnenshuis nihil was en de FM niet storingsvrij. Ook deze retourzending werd snel afgehandeld en het aankoopbedrag stond de dag na de retourzending al weer op mijn bankrekening.
Pluspunten
Zeer snelle levering, keurig verpakt, goed bereikbaar en een mooie radio ontvangen! Kortom, perfecte service!
Pluspunten
Groot aanbod, goed gedegen advies en communicatie, duidelijke voorwaarden en factuur en snelle levering.
problemen online tijdens bestellen,systeem loopt steeds vast. jammer.
Pluspunten
Korrecte informatie, snelle respons op emails, zeer snelle levering,
Pluspunten
Altijd bereikbaar Telefonisch advies uitstekend.
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag