Pluspunten
Lijkt me wel deskundig
Pluspunten
prima en snel bezorgd en goede kwaliteit
Pluspunten
Mooi goed weekend product
Pluspunten
In een keer goed
Pluspunten
Prima geholpen. De radio is een aanwinst
Een artikel dat niet in voorraad is, aanduiden als voorradig
Het ging om een accu D1 van Pure. Die was lange tijd (4-5 maanden) moeilijk leverbaar vanuit Pure, helaas kwam daar op het allerlaatst nog een paar dagen extra vertraging bij. Gelukkig klopt 99% van alle voorraadaanduidingen wel!
Pluspunten
Snelle en betrouwbare levering
Pluspunten
snelle levering volgens afspraak
VerbeterpuntenHeel jammer dat er bij mijn internet/dab radio geen Nederlandse gebruiksaanwijzing zat. En/of verwijzing naar een website om er een te vinden. Heb 'm uiteindelijk na lang zoeken zelf gevonden.
Pluspunten
Overzicht DAB radio's op site.
VerbeterpuntenWinkelwagen niet zo verstoppen op de site (mobiele versie). Wij vonden hem niet terug nadat we op verder winkelen hadden geklikt. Pas na het plaatsen van nog een bestelling kwamen we er weer in!
Pluspunten
Rapid response & delivery. Clear feed back regarding order. Unable to comment on question without reply
VerbeterpuntenNo acknowledgement to my e-mail (17/08)confirming delivery
Pluspunten
Kwalitatieve producten.
VerbeterpuntenIk weet niet of het aan Radiowinkel ligt of DHL, maar een ganse dag zitten wachten op een bestelling welke dan doodleuk gewoon in de brievenbus werd gewurmd? Er zijn leukere dingen om je dag mee rond te maken. Het pakketje volgen was ook een vrij nutteloze bezigheid.
Pluspunten
ruime keus, terzake advies
Pluspunten
Snelle en nette levering
VerbeterpuntenBuiten verpakking
Lulofsstraat 5538