Pluspunten
Gespecialiseerd, dus specifieke kennis van wat er op de markt is. Prima communicatie en advies.
VerbeterpuntenNiet verkrijgbare modellen staan nog lang op de site, wat stom is wanneer jouw keuze dan niet leverbaar meer is.
Pluspunten
Duidelijk en eerlijk.
VerbeterpuntenUitgebreidere voorlichting over producten en eventueel populariteit ranking weergeven van producten van zelfde categorie.
Pluspunten
Leuk en betrouwbaar bedrijf met een goede website
Pluspunten
Snelle en goede mailwisseling
Pluspunten
Snelle en goede afhandeling van de bestelling.
VerbeterpuntenHet aanmelden voor de nieuwsbrief liep niet zo eenvoudig.
Pluspunten
Gestelde vragen werden direct en goed beantwoord.
VerbeterpuntenOp de website tijdens het aankoop proces kunnen aangeven op welk moment de bestelling afgeleverd kan worden.
Pluspunten
precies de goede radio voor mijn vader . prachtig geluid. voor ouderen zouden de knopjes groter mogen zijn en liefst minder knopjes op het front. maar dat is voor andere oudjes van toepassing. mijn ouders zijn 89 en 92
Verbeterpuntenzo houden kon nog net de factuur uit de doos onderscheppen was een cadeau had ik gevraagd
Pluspunten
niet duur en goede communicatie
Verbeterpuntenvrijdag besteld en dinsdag geleverd, mag van mij iets sneller, verder prima
Pluspunten
Keurige aflevering. Per E-mail gevraagd om een Nederlandstalige handleiding. Deze was niet leverbaar, maar er werd wel een Engelstalige handleiding opgestuurd.
VerbeterpuntenGraag Nederlandstalige handleidingen bijleveren. Voor een aantal vragen is het nog te vroeg om een goed antwoord te geven.
Pluspunten
Duidelijke website met goede informatie
De accu was even niet leverbaar, Dat bericht werd aan me doorgegeven. Ik heb geantwoord dat ik dan graag de radio wel eerder wilde ontvangen. De radio en de accu werden daarna snel geleverd, geen punt maar er kwam geen mail reactie op mijn bericht. Beetje muggengezift, ik heb beslist geen klacht.
Pluspunten
Goede en snelle levering
Pluspunten
Korting
VerbeterpuntenWebsite: apart aanvinken keuzeopties: Dab+, Bleutouth, Internet, batt, netstroom, Fm, ... om alzo leiden naar overzichts- Merk/model
Pluspunten
Adequate en snelle levering. Mijn vraag over het produkt werd keurig beantwoord. Zeer betrouwbaar.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Duidelijk, goed en snel
VerbeterpuntenGeen nl handleiding bij het product
Pluspunten
Direct het probleem opgelost, zonder gezeur werd een nieuw apparaat opgestuurd.
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag