Pluspunten
Snoepwinkel vol mooie apparatuur
VerbeterpuntenMeer koffie ;-)
Pluspunten
Groot assortiment. Goed advies. Eenvoudige en efficiente orderafwikkeling.
VerbeterpuntenShowroom slechts zeer beperkt geopend.
Pluspunten
Snelle levering. Goede communicatie Meedenken met klant Vertrouwen in klant Vervangend artikel sturen nog voor het andere retour is
Pluspunten
levering zonder problemen
Pluspunten
Goed advies snelle levering
Pluspunten
super!
Levertijd bij artikel vermelden.
Pluspunten
Snelle levering, prima product. Waargemaakt wat in de advertentie staat
VerbeterpuntenGeen gebruiksaanwijzing in het Nederlands, wel Engels, Duits en Deens ( of Zweeds?)
- Levering via DHL trekt op niks : bestelling ongevraagd afgeleverd op verkeerde adres ! - Slechte handleiding van het bestelde product ;
Pluspunten
Na telefoontje werd heel snel bestelling naar ander adres aangepast.
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag