Pluspunten
Deskundigadvies, snelle reactie en levering product.
Pluspunten
Snelle efficiënte afhandeling, prima gecommuniceerd.
Pluspunten
Uitstekende service en zeer snelle leveringen van producten.
VerbeterpuntenOp dit moment Geen .!!
Pluspunten
Alles is correct verlopen, de prijs is ok in vergelijking met andere online-winkels, je wordt goed op de hoogte gehouden van het proces, de levering was op tijd...
VerbeterpuntenZou het niet weten, meer moet het voor mij niet zijn!
Pluspunten
super vlotte communicatie! Goede tips!
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
zuper goed het kan niet beter ik zal ieder een dit bedrijf aan bevelen.de groetjes s.f
Verbeterpuntenik zal het niet weten het is voor mij zo goed
Pluspunten
Snelle levertijd en deskundig telefonisch advies.
Pluspunten
Top service. Degelijke gedetailleerde uitleg voor aankoop waardoor er nadien geen onaangename verrassingen waren. Supersnelle reactie via email. Hier keer ik zeker terug!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Eerlijk. Correct. Meedenkend.
VerbeterpuntenAflevering en de hoeveelheid mailtjes die daar ( niet) bij horen.
Pluspunten
Goede voorlichting over product. Een paar keer gebeld voor we tot aankoop overgingen.
VerbeterpuntenPrima bedrijf
Lulofsstraat 5538