Pluspunten
Zeer goede service. We hadden de verkeerde radio besteld als verjaardagskadoo en het duurde nog een aantal weken voordat hij gebruikt ging worden. Ondanks die lange termijn konden we hem toch nog omruilen.
Pluspunten
Plezierige ontvangst. Perfect advies. Fantastisch apparaat (DigitRadio 110 IR) dat volledig aan mijn wensen voldoet.
Pluspunten
knowhow zeer goed advies to the point snel antwoord op vragen
Verbeterpuntenjammer dat er geen fysieke winkel is, want dan zou je (alle) toestellen kunnen voelen/zien, en 't zou goed zijn om Sander face to face uit te kunnen horen maar de webshop biedt voldoende info
DHL geeft geen dagdeel aan van bezorging. Lastig.
Pluspunten
Snel, accuraat, prima communicatie.
alles voor mij goed
Verbeterpunten-
Pluspunten
Veel vakkennis, enthousiaste medewerker, prettige communicatie.
VerbeterpuntenZijn niet altijd bereikbaar.
De aangeraden radio's updaten, zie hieronder.
Pluspunten
Snelle zeer correcte afhandeling.
VerbeterpuntenKan nog niets bedenken.
Pluspunten
Ik had een mailtje gestuurd en kreeg snel antwoord terug. Veel keus en een goede internetside.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heeft een grote collectie, geeft veel informatie over de producten, is overduidelijk de!! webwinkel voor digitale radio.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Ik had een prettige communicatie met Sander. Het was na bestelling even een teleurstelling na zijn melding dat het artikel niet op voorraad/tijdelijk niet leverbaar was.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
zet zich in om problemen op te lossen. Zonder probleem nieuwe radio toegestuurd gekregen nadat na enkele weken een probleem was opgetreden. Positieve communicatie en oog voor oplossingen.
Pluspunten
Het bedrijf is heel coulant geweest, dat waardeer ik en zal dan ook in de toekomst wederom voor dit bedrijf kiezen.
Richard heeft op 6 augustus deze Philips radio besteld en gekozen voor Afterpay (betalen 2 weken na ontvangst van de radio). Afterpay heeft zijn betaalaanvraag echter geweigerd. Vervolgens heb ik op 9 augustus een mail gestuurd of ik wellicht kan helpen met de order. Geen reactie van Richard. Vervolgens komt er een nieuwe order op dezelfde dag waar Richard heeft gekozen voor 'Betalen op factuur' wat alleen voor bedrijven is, staat er bij. Maar geen probleem: ik heb een factuur gestuurd. Wederom geen reactie en geen betaling. Precies toen kwam de leverancier met een prijsverhoging. In plaats van de factuur van 140 Euro te betalen bestelde Richard opnieuw de radio via een nieuwe order en betaalde 15 Euro te veel. Inmiddels terugbetaald.
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag