Pluspunten
Snel, flexibel en prettig informeel.
VerbeterpuntenEh, tikje minder chaotische inrichting?
Pluspunten
ruime keuze
Pluspunten
De bestelling werd op tijd geleverd, jammer dat het met DHL gebeurt want die geven geen enkele indicatie wanneer er die dag bezorgd gaat worden.
Pluspunten
Snel correct en eerlijk
Pluspunten
Heb nieuw model radio gekocht wat in november 2015 uitkwam van het merk REVO. Nadat er in 2016 wat mankementen aan kwamen is dit uiterst prettig opgelost.
VerbeterpuntenGeen bijzondere verbeterpunten aan te geven
Pluspunten
betrouwbaarheid afspraken nakomen communicatie
Verbeterpuntenhet vermelden dat men vakantie heeft/gesloten is
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie en nette bezorging
Pluspunten
Goed prijs, snelle levering.
Pluspunten
direct telefonisch contact en mail is top. Ook de uitleg!
Pluspunten
Duidelijke website met produkten
Pluspunten
Zie boven
VerbeterpuntenIk weet niet of ik weer garantie krijg. Heb geen factuur gekregen.
Pluspunten
Prijs, kwaliteit en levertijd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
De beste service die men zich kan wensen. Snelle en duidelijke communicatie, zeer klantvriendelijke service en persoonlijke aandacht, dat kom je niet vaak meer tegen tegenwoordig!
Pluspunten
Heldere communicatie over versturen i.v.m. vakantietijd
Verbeterpunten-
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam en deskundig personeel. Even van tevoren gebeld en na aankomst stond de bestelling klaar. Vragen over het product werden naar tevredenheid beantwoord.
DHL houdt zich niet aan zijn afspraken en geeft desinformatie
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag