Pluspunten
Superprijs gekregen. Normaal was ie 600 euro, maar ik kreeg 'm voor 400.
Bij deze klokradio een gebruiksaanwijzing in 7 talen!!!!! BEHALVE NEDERLANDS!!!!!! Terwijl het een Philips produkt is notabene!
Pluspunten
Snelle en accurate levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede service , en ze zijn duidelijk , en een zeer groot assortiment DAB + Radio,s !! Geweldig .
Pluspunten
prettig contact gehad. interessant assortiment. attent en goede levering
Verbeterpuntennog geen gevonden
Pluspunten
VerbeterpuntenPrijs van gekochte product was pakweg 20% te hoog, maar verder was product in Nederland niet te koop, dus......
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Product zeer goed zoals beschreven.
VerbeterpuntenNihil
Pluspunten
snelle aflevering zeer degelijke verpakking
Verbeterpuntenduidelijk aangeven dat beide producten op twee verschillende tijdstippen op dezelfde dag worden bezorgd door twee verschillende logistieke dienstverleners
Pluspunten
Vriendelijke toon in alles.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed advies gekregen en 2 dagen later artikel in huis!!
Pluspunten
Hier worden de producten op verzoek gedemonstreerd en kun je 2 verschillende radio's naast elkaar horen. Bovendien is hier de echte kennis van radio's aanwezig in een tijd dat alles verandert op het gebied van radio's
Pluspunten
Zeer vriendelijke & vlotte raad bij de aankoop.
Pluspunten
Hierboven al vermeld.
Pluspunten
Zeer snelle levering.
Zou het niet weten
Pluspunten
Snel geleverd en reageerd snel op email
Pluspunten
klantvriendelijk, eerlijk , betrouwbaar en geduldig vakkennis service verlening uitstekend snelle afhandeling van je aankoop
Verbeterpuntenwebpagina vind ik saai en somber.
Pluspunten
Voelt zich verantwoordelijk voor geleverd product, ook bij de klant thuis
Pluspunten
ruime sortering en snel leverbaar na het inwinnen van info
Verbeterpuntennog geen
Lulofsstraat 5538