Pluspunten
snelheid levering. Kwaliteit. Verzorging bestelling.Prijs .
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle reactie
Pluspunten
Betrouwbaar
Pluspunten
Zeer goede communicatie , informatie De e-mails werden snel beantwoord
Pluspunten
Professioneel, ter zake kundig, vriendelijk, communicatief, goede nazorg.
VerbeterpuntenPrijsindicatie, Bol.com was goedkoper
Pluspunten
In mijn geval kocht ik een leuke aanbieding. De communicatie verliep goed, site, levering en garantievoorwaarden zijn prima. Een leuke speciaalzaak voor radio's in diverse soorten en maten. De bevlogenheid en betrokkenheid van Sander geven toegevoegde waarde die je meestal niet aantreft bij veel andere webshops.
VerbeterpuntenDe site is leuk 'anders' maar kan wat beter m.b.t. niet leverbare produkten. De Radiowinkel is gemiddeld ook niet erg voordelig. Als je weet wat je zoekt kom je dus toch makkelijk bij andere aanbieders uit.
Graag vanaf de aanname van de bestelling duidelijker zijn m.b.t. de levering
Pluspunten
Een mailtje over een ontbrekende Nederlandse gebruiksaanwijzing werd vrijwel per omgaande beantwoord. Klasse!
Nederlandse gebruiksaanwijzing zat niet bij de afgenomen radio, dat kan natuurlijk niet!
Pluspunten
Kundige en duidelijke uitleg. Sander nam de tijd voor ons en de koffie was prima!
Pluspunten
Prima bedrijf, Besteld via webshop, eenvoudig afhandeling.
VerbeterpuntenIets meer info over het product. Zou fijn zijn. Zoals inputs outputs, klank regeling allen via remote controller.
Pluspunten
Goede overzichtelijke website, duidelijke informatie over de producten, snelle reactie op nagestuurde mail.
Pluspunten
Super service, betrokken, kundig.
Pluspunten
Snelle levering. Ruim aanbod.
VerbeterpuntenEen thuiswinkelkeurmerk zou geen kwaad kunnen. Het ontbreken hiervan had mij bijna weerhouden een aankoop te doen. Ik kan mij voorstellen dat het meer klanten kost...
Pluspunten
Duidelijk,scherp geprijsd,snelle levering
Pluspunten
Uitstekende, snelle levering van het product. Goed op de hoogte gehouden. Het product was stevig verpakt.
Pluspunten
Vriendelijke en vakkundige behandeling bij het zoeken naar een geschikt product, in dit geval een DAB radio.
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag