Pluspunten
Prijs - kwaliteit in goede balans. Afspraken worden nagekomen en after sales zeer goed!!!
VerbeterpuntenNog geen kunnen bedenken...
Pluspunten
Hele prettige en duidelijke communicatie, ruim assortiment.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel
Pluspunten
Word vriendelijk ontvangen en goed voorgelicht over de mogelijkheden wat de dab+ radio doet. je kan de radio op je gemak beluisteren.
Pluspunten
Moet ik nog ervaren
Verbeterpuntenzie onder bij product beschrijving
Pluspunten
Erg fijne communicatie. Advies gehad via de mail, zelfs binnen een uur nadat ik mijn vraag had gesteld! To the point.
Bedankt, ik kon alleen bij jullie terecht voor dit pas op de markt gebrachte battery pack, snelle service, grote keuze
Pluspunten
Ben met name zeer te spreken over de service van Sander. De in-ears van mijn radio gingen al na een paar maanden kapot. Heb Sander gemaild en hij reageerde heel snel. Ik heb de nieuwe in-ears al onder garantie in huis. Klasse!
Pluspunten
Super vlot en correct in communicatie. De geafficheerde prijs van mijn product was de officiële prijs van de fabrikant zonder kortingen (correct zonder meer). Voorlopig geen beroep moeten doen op nazorg, maar Sander heeft wel een begeleidende brief bij het product gestoken met duidelijke instructies (zo zou het steeds moeten zijn).
VerbeterpuntenVoorlopig geen.
Pluspunten
Duidelijke website met volledige productinformatie. Niet gissen waarvan een product gemaakt is en wat de specificaties zijn, maar gewoon lezen. Prima!
Pluspunten
Snel het produkt gestuurd, volgens website
VerbeterpuntenHet produkt werkte totaal niet
Pluspunten
Goed verzorgde verpakking.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Helder communicatie en snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Hartelijk dank voor de sneller levering
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag