Pluspunten
Bij vraag vlug antwoord terug.
VerbeterpuntenN.v.t.
Ik had de radio al betaald en besteld, maar ik kreeg 2 mails over uitstel van verzending. Oorzaak: Er was iets tussen gekomen.
Pluspunten
Neemt de tijd. Is voorkoend en weet waar hij het over heeft. Helpt goed met wensen invullen.
VerbeterpuntenMeer overzicht aanbrengen interieur.
Pluspunten
snelheid
Verbeterpuntenapparaat werkte niet goed, moest terug gestuurd worden
Pluspunten
Toen ik aangaf haast te hebben met een bestelling gaf deze eerlijk aan niet op tijd te kunnen leveren, vervolgens kwam hij met een goede vervanger welke ik wel op tijd kon en heb gekregen
VerbeterpuntenVerdiep je in meer in de dab+ techniek, Controleer levertijden zelf, 24 uur levering is nu eenmaal de standaard
Pluspunten
Goed advies, snel geholpen.
Pluspunten
Komt afspraken na ,gewoon bestellen en en zonder problemen aangeleverd.
Pluspunten
Goed en snel geleverd!
Duurt te lang voor de bestelling is verwerkt
Pluspunten
Keurige en snelle aflevering van het produkt
Pluspunten
Snel antwoord op vragen via mail. Uitstekend advies gekregen van Sander. Heb de Ruark MK 3 gekocht. Geweldige radio ben zeer tevreden.
Pluspunten
Assortiment en vlotte levering
Pluspunten
snelle reactie komt met alternatieven, denkt dus mee komt afspraak na
Verbeterpuntenbetere info over al of niet beschikbaar zijn van artikel nadenken over doorberekenen verzendkosten nadenken of info voor de klant( gebruiksaanwijzing ) adequaat is
Pluspunten
Verstand van zaken
VerbeterpuntenMisschien meer orde in de showroom
Pluspunten
Service, aandacht, kennis en prijs
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag