VerbeterpuntenMeer informatie over produkt
Pluspunten
snel en dynamisch
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle communicatie en indien op voorraad ook snelle levering.
VerbeterpuntenAls iets niet voorradig is, zet dit dan ook op de website.
Pluspunten
Doel: Radiootje op zonne-energie. Prettige ontvangst +afhandeling.
VerbeterpuntenMeer tijd maken voor uitleg over dit product.
Pluspunten
Keurige verzorging en snelle levering
Verbeterpuntenmisschien is het mogelijk om een tijd aan te geven dat de bestelling zal worden afgeleverd, heb nu van 9.00 tot 16.00 uur moeten wachten ....
Pluspunten
Goede producten, enthousiast, veel vakkennis, snelle reactie op email
VerbeterpuntenEen nederlandse handleiding bijvoegen
Pluspunten
dab radio gekocht online en snel geleverd binnen 2 dagen.Radio klinkt goed en de mensen voor wie het bestemd was zijn tevreden.
Pluspunten
niet duur, bij de prijs een sterretje minder aangevinkt. er had wel wat van de prijs afgemogen vanwege een kras op het voorfront, ook rond de knopjes is het niet krasloos. vind ik zonde. kan ik echter alleen bewijzen met terug sturen, maar dan heb ik weer geen radiootje. ik ben bijzonder goed te woord gestaan per mail, ik kreeg daar altijd een duidelijk antwoord op. ik ben geen internetvertrouuster omdat ik niet weet hoe een site er uit ziet als het een nep site is. ik heb er volledig vertrouwen in en zou zonder vrees weer bij deze winkel een product bestellen vriendelijk en zeer zorgzaam vond ik de persoon t.o..v. het beantwoordenvan vragen. een aanrader deze winkel voor iedereen.
Op de Clint F3 die u heeft zit een plastic folie op het front, die moet u even verwijderen, daardoor lijkt het alsof de radio krassen heeft.
Pluspunten
Duidelijke website. Veel aanbod.
Pluspunten
Vakkundig advies. Men weet waar over men praat. Ruim assortiment
VerbeterpuntenVerbeterpunten zie ik niet. Ik vind het een geweldige tent
Pluspunten
Grote keuze. Ook minder bekende merken. Prima prijs.
VerbeterpuntenVanwege vakantie was de levertijd langer dan bij de bestelling leek. Het zou klantvriendelijker geweest om dit tevoren aan te geven.
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag