Pluspunten
supersnelle levering
Pluspunten
Persoonlijke benadering
Pluspunten
Keurig verpakt en,op tijd afgeleverd
Per mail en per telefoon heb ik de Nederlandstalige gebruikershandleiding van de medewerkers van de Radiowinkel gevraagd, echter geen enkele reactie heb ik van hen ontvangen.
Pluspunten
Vragen, bestelling en aflevering vlot behandeld. Alle afspraken leveringen op tijd. Prima.
Verzending gaat via DHL. Track & trace werkt niet meer zodra de zending naar een DHL-afleverpunt wordt doorgezonden.
Pluspunten
VerbeterpuntenEr zou een van aflever afspraak gemaakt worden en tegen de tijd dat ik een mail kreeg dat mijn bestelling geleverd zou worden had ik hem al ontvangen, toevallig was er net iemand thuis.
Pluspunten
bestelling in goede staat afgeleverd zoals beloofd op de website.
VerbeterpuntenLevering bij mij 2 dagen later als beloofd
Pluspunten
Goede communicatie over de verlate levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Correcte en snelle communicatie. Hele snelle levering.
Pluspunten
Uitgebreid assortiment, vlotte levering, prima communicatie. Sociale onderneming: verkoop donatie-eenheden voor goede doelen
Pluspunten
Vriendelijk, kennis van zaken. Goed advies.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levring
Pluspunten
No nonsens bedrijf.Duidelijk en helder wordt aangegeven wat je wel en niet kunt verwachten, en met een eerlijk advies.Snelle reactie bij vragen via email.
VerbeterpuntenHet is wenselijk bij het kopen van een product of er ook een Nederlandse handleiding wel of niet aanwezig is.Kan dat niet duidelijk vinden bij de producten.Als consument is het wel makkelijk bij het kopen van een product hoe je te werk moet gaan.
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag