Pluspunten
Ik ben goed geholpen en het is een leuke site om hebberig te worden.
Pluspunten
goede service vriendelijkheid
Pluspunten
We zijn écht heel erg tevreden met de radio, écht heel mooi ! De levering verliep snel én vlot.
Pluspunten
Absolute perfectie in klantvriendelijkheid.
Pluspunten
Kennis & Vakmanschap
Pluspunten
Radiowinkel.nl levert goede kwaliteitsartikelen tegen een scherpe prijs, en komt haar afspraken goed na.
VerbeterpuntenWe hebben bij een andere online winkel oplaadbare batterijen moeten kopen. Radiowinkel had ze helaas niet in het assortiment zitten. De oplaadbare 1,2 volt nimH AA cellen, zijn tegenwoordig ook al leverbaar met een capaciteit van 3500 mA.
Pluspunten
Kennis van zaken Goede service En komt zijn afspraken na . Is zeer vriendelijk Heeft uitstekende nazorg
VerbeterpuntenIk zou het niet zo snel weten,ik zou alleen willen dat Sander ook TV,s gaat verkopen
Pluspunten
aanbod
Verbeterpunten-
Pluspunten
Enthousiast over product en komt afspraken prima na.
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
hallo zondag besteld dinsdag geleverd wat een snelheid van den haag naar de de klinge belgie .
Pluspunten
Snelle levering, zeer goede communicatie en duidelijke "track and trace" voor de zending. Op alle vlakken een voorbeeld voor particuliere en professionele verkopers!!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik kreeg een verlaging van de verzendkosten naar Frankrijk aangeboden nadat ik betaald had, omdat de verzendkosten lager waren dan geraamd. Dit heb ik nog nooit meegemaakt in mijn leven. Snelheid van levering. Hele duidelijke communicatie
VerbeterpuntenVerzendkosten naar Frankrijk iets beter aangeven op de website.
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag