Pluspunten
Snelle levering. Groot assortiment. Kwaliteitsapparaat gekocht.
Pluspunten
Perfecte advisering, uitleg en vriendelijke behandeling. Een aanrader!
VerbeterpuntenGeen.
Bij de geleverde radio zat alleen een Duitstalige handleiding. Zou prettig zijn geweest als die in het Nederlands was of dat er een briefje bij zat waar deze op internet te vinden was. Nu zelf uit moeten zoeken.
Pluspunten
Snelle en stipte levering.
Verbeterpuntenaankoopprijs was iets duurder dan de vroegere prijs bij Fnac, maar die besloot onlangs geen Pure producten meer te verkopen
Pluspunten
Na een defect aan het geleverde bestelling, werd gelijk een vervangend artikel opgestuurd, en de dag erop was alles alweer opgelost.Een mailtje was voldoende, prima winkel, zou er zo weer iets bestellen.
Verbeterpuntengeen verbeter punten te benoemen.
Pluspunten
Gewoon even langsgaan in de winkel en direct en perfect advies, waarbij prijs/kwaliteitsverhouding tegenover elkaar worden gezet.
Pluspunten
Prima voorlichting via telefoon en goede hulp bij klein installatie probleempje
Pluspunten
Sander geeft goede adviezen en levert prima service. Een radio beviel niet en zonder gedoe kreeg ik mijn geld terug en meteen advies voor een alternatief. Dat werkte.
Pluspunten
Prima service, volgens afspraak. Product voldoet en komt voorzien van de laatste updates.
Pluspunten
Uitstekende winkel. Prima communicatie....
Pluspunten
goed contact met de klanten via e-mail, uitermate betrouwbaar, eerlijk doorgeven dat de bestelde product pas eind van de maand verkijgbaar was, ok prijzen
Pluspunten
Kwaliteitsproducten en snelle levering indien voorradig .
VerbeterpuntenReactie op vragen via e-mail mag sneller en wat meer info
Ga zo door.
Pluspunten
Duidelijke website, geen verborgen kosten. Een aanrader !
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Zeer snel en juist wat ik zocht !
VerbeterpuntenGeen negatieve punten
Pluspunten
De antenne van mijn ruark was kapot. Gratis gemaakt! En ook nog een leenradio gratis meegekregen om tijdens de kerstvakantie naar de top 2000 te luisteren. Helemaal TOP.
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag