Pluspunten
Snelle levering. Goede hulp/advies bij het niet werken van DAB. Vakkundig.
VerbeterpuntenOp site iets aangeven over dekking van DAB in Nederland
Pluspunten
Makkelijke bestelling,snelle levering
VerbeterpuntenIk had uit verschillende sites begrepen dat het toestel dat ik besteld heb REVO ixis RS SPOTIFY kan afspelen. Dit blijkt niet het geval na contact met uw diensten.
Pluspunten
ik vind het erg mooi dat een onderneming met passie zo toegewijd is op het onderwerp Radio ook is het mooi dat de mensen duidelijk wordt gemaakt op de website dat dit oude medium OPleeft middels dab plus. alles is erg mooi uiteengezet op de site. weinig op aan te merken.
Verbeterpuntenwat ik in mijn omgeving ervaar is dat de mensen denken dat dab plus niet echt meer de charme van radio heeft .(sommigen denken dat er dataverbinding voor nodig is) terwijl het net als in vervlogen tijden zo is dat na de aanschaf van het toestel er vrij ontvangen kan worden met wat mij betreft de zelfde charme , hoewel jullie hier duidelijk over zijn misschien hier nog meer op hameren ??, ik zou verder niets weten ter verbetering.
Pluspunten
Zeer makkelijk en snel bestellen, mooie produktbeschrijving
VerbeterpuntenNiets!
geen
Pluspunten
Snelle levering ondanks de drukte van de feestdagen Op de site staan de technische gegevens duidelijk bij de apparaten vermeld, geen wollige verhalen hoe goed ze wel zijn.
Pluspunten
Ondanks feestdagen verrassend snel geleverd
Pluspunten
Perfecte service Na online bestelling binnen een uur reactie dat m'n radio Verzend klaar was gemaakt. Volgende ochtend werd hij reeds afgeleverd.
Pluspunten
Snelle levering, zoals afgesproken. Top
Pluspunten
Prima advies
Verbeterpunten...iets vaker de telefoon opnemen ..:-) ?!
Pluspunten
Prima service. Snelle levering. Uitstekende communicatie. Mooie overzichtelijke website en een uitstekend produkt. Dezelfde radio was elders op internet goedkoper. Toch voor de Radiowinkel gekozen. Met name op basis van de website. Deze geeft vertrouwen. Dat blijkt te kloppen!
VerbeterpuntenProduktbeschrijving kan wellicht iets uitgebreider. Ik heb meer produktinfo bij Conrad.nl gevonden.
Pluspunten
Snel bestellen zonder registratie, goede info betreffende levering en snel.
Pluspunten
Snelheid levering en snelheid terugboeken geld
VerbeterpuntenVerwerken info
Handleiding kan verbeterd worden. 2 weken na de aflevering heb ik nog steeds geen verbinding kunnen maken met het internet. Ik weet niet of het komt door de wifi router (ingebouwd in de Horizon box van UPC) of dat het aan de radio ligt.
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag