Pluspunten
Komt zijn afspraken perfect na. Had internetradio besteld die niet werkte,toen maar van koop afgezien. Geld was binnen 1 dag retour!!
Verbeterpuntengeen
Sneller bezorgen
Pluspunten
Eigenlijk alles
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Gewoon zo doorgaan
VerbeterpuntenGeen,fijne winkel,met een fijne Sander die gewoon regelt en achter zijn producten staat!! Kwaliteit heeft wel zijn prijs,maar Heb ik er graag voor over
Verbeterpuntengeen
Bij kontrole van de prijzen is de radiowinkle niet altijd de goedkoopste
Pluspunten
produkten in voorraad kennis van zaken
Pluspunten
ik had Sander gebeld voor de levering van deze radio. ik zat te bellen en zat gelijk op internet. Sander zegt druk maar op de knop kopen hij zag het en gelijk ingepakt geweldig!!! De volgende dag hed ik de radio thuis jajaja ben geen 18 meer dus snapte het niet, dus weer Sander gebeld. Gelijk geholpen goede uitleg weer geweldig!! kan dus deze zaak een ieder aanbevelen!!!
Pluspunten
keuze, veel modelen op voorraad
Verbeterpuntenopeningstijden
Pluspunten
een advies bij aankoop is fijn, snelle levering idem, maar het fijnst is het als je terug kunt komen bij klachten. dat kon ik. sander luisterde goed naar mijn PURE-probleem en onderzocht het grondig. ik ontving een nieuwe radio. klasse!!
Pluspunten
Goed luisteren, snel reageren, persoonlijk, betrokken, oplossingsgericht, klantgericht.
Pluspunten
Professioneel en zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen!
Pluspunten
Goed ad vies en snelle levering tegen een scherpe prijs
Pluspunten
Dankzij goede site met betrouwbare info, juiste aankoop gedaan
Verbeterpunten?
Pluspunten
ruime keus informatieve website
Verbeterpuntengeef de klant de keuze tussen bezorgen of zelf afhalen bij een afhaalpunt
Pluspunten
Goed produkt, snel ontvangen.
Pluspunten
Zeer snelle reactie op informatievraag via e-mail
Pluspunten
Vriendelijke en positieve benadering. Afspraken nakomen, behulpzaam. Kortom: goede en snelle service !
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag