Niet zomaar een webwinkel. Weet waarover hij het heeft
Zie boven
Komen afspraken na, zeer goed verpakt en qua bezorgtijd ook prima. Een aanrader
Denk mee met de klant. Consumentenrecht. Spontane aanbieding op mjjn wens. Soundmaster Dabradio voldoet volledig aan de omschrijving. Ben er blij mee.
Goed op de hoogte gehouden van de status van verzending.
ik heb er niets aan toe te voegen
Altijd prima !!
Snelle levering. En de radio werd leuk ingepakt voor de verjaardag van mijn 88 jarige moeder.
Zit nogal in een uithoek van Nederland ver van een zendantenne op de Waddeneilanden waar de ontvangst niet bijster goed is. Met de Kat 3 DAB+ antenne kan ik weer muziek luisteren. Zeer tevreden
Op tijd geleverd door Bpost
Pakketje was keurig ingepakt. Betreft een DAB+ schotel. Werkt uitmuntend
Zeer goed toestel ter vervanging van oude tuner
Ik gaf aan naar wat voor apparaat ik op zoek was en waar het allemaal aan moest voldoen. Sander legde me meteen een paar opties voor die daaraan voldeden en waar ik meteen een keuze uit kon maken. Dat was snel voor elkaar dus en de volgende dag kon ik de boel aansluiten en er met volle teugen van genieten.
Mooi artikel ,snelle en netjes verpakt product.
Snelle en correcte levering van mijn bestelde internetradio.
De producten die ik nodig had snel gevonden en besteld. De KAT 3 DAB+ antenne werkt perfect. Antenne is neit goedkoop en 10,- voor een verloop plugje is wel erg veel geld voor iets wat 1,- inkoop is.
De levering was snel, goed verpakt en volgens planning. Het product voldoet aan de verwachtingen. Een vraag over het product (per mail) werd dezelfde dag nog door Radiowinkel beantwoord.
Bestellen veloopt vlotjes, keuze punt bezorging is goed geregeld, service geen gebruik van hoeven maken. En voor de echte Hollander.. scherpe prijs op de aangeschafte Revo speler. Helemaal goed!
Ik had problemen met ontvangst dab+ met mijn huidige radio. Ik heb een mail gestuurd naar de radiowinkel en die hadden onmiddellijk enkele voorstellen. Internet ontvanger gekocht om aan te sluiten op mijn huidige keten. Enkele problemen met de aansluiting maar hier hielp de radiowinkel me uit de nood met handige tips. Snel een antwoord gekregen. Score 10 dus en dat geef ik niet veel.
Van bestelling tot levering alles zeer ok
Reageert snel. Bestelde was net van cadeau papier voorzien en zelfs een reep chocolade toegevoegd. Dit misschien in vermeld verjaardag cadeau. Gelukkig ook nog de volgende dag , op verjaardag geleverd.
Snelle levering goed verpakt werkt perfect
De radio kwam al de volgende dag. Goed ingepakt en (volgens mij) milieubewust. Geen plastic. En ik kreeg precies wat ik zocht: klein radiootje met een goed geluid.
Ik kwam even in de problemen met de betaling. Kreeg gelijk een mail van Sander die me geruststelde en alles verliep op rolletjes. Verder kwam de bestelling na 2 dagen binnen. De communicatie was héél prettig!
Ik had een afstandsbediening gekocht maar die deed het niet. Na telefonisch contact met een tip hoe ik kon kijken of de afstandsbediening het zou moeten doen, kwam ik er achter dat hij echt kapot was. Ik kreeg zonder problemen meteen een nieuwe opgestuurd, die al was gecheckt in de winkel.
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag