Pluspunten
is het nu wel of geen stereo
Verbeterpuntenstereo of mono vermelden
Pluspunten
Goede Service en snelle reactie na vragen via mail!
Pluspunten
Grote keuze, scherpe prijs, goede service
Verbeterpuntensneller reageren op e-mails
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk. Goede en betrouwbare informatie over de producten gegeven. Ik zocht een radio met specifieke eigenschappen en Sander hielp deze te vinden. Snel en duidelijk.
Pluspunten
Echt snelle levering. Alles geleverd volgens afspraak.
?
Pluspunten
Ben asl nieuwe klant bijzonder tevreden. Houd dit hoge serviceniveau daarom vooral vast.
Pluspunten
Een zeer snelle bezorging. Product was goed en veilig ingepakt.
Pluspunten
Zonder problemen het terugnemen van een product dat niet aan de verwachtingen voldoet. Dat maakt dat ik zeker nog eens terugkom als klant.
Pluspunten
Persoonlijke benadering, deskundig, betrouwbaar en een breed assortiment
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag