Pluspunten
Volgens afspraak geleverd, kwaliteit goed.
VerbeterpuntenBestelprocedure zou iets eenvoudiger kunnen.
Pluspunten
barman 20 een zeer goed toestel en voor zo'n klein toestel een goed geluid
Pluspunten
Supersnelle levering, echt toppie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
- vlotte en snelle levering - prima verpakt - uitleg op website is zeer volledig
Verbeterpunten- geen
Pluspunten
Zéér snelle reactie op email. Deskundige voorlichting. No nonsense mentaliteit.
VerbeterpuntenIk heb zo niets kunnen verzinnen. Nog geen nazorg of dergelijke nodig gehad.
Pluspunten
Snelheid, betrouwbaarheid en prijs
Pluspunten
Ik heb gebeld voor advies en kreeg meteen iemand aan de telefoon die alle vragen goed en duidelijk beantwoorde. Was ik erg blij mee!
Pluspunten
Ik had een fout gemaakt in de adressering bij het plaatsen van een order, toch zijn geen extra verzendkosten in rekening gebracht. Erg netjes!
In de toekomst zou het handiger zijn dat de leveringen in de plaats van overdag, 's avonds kunnen afgeleverd worden, gezien de meeste mensen overdag ook moeten werken gaan.
Pluspunten
Vriendelijk en snel.
Pluspunten
Prima service. Snel en het juiste product.
VerbeterpuntenIk had hogere verwachtingen van het product. De digitale radio ontvangt maar 27 radiozenders, allemaal Nederlands. Ik had de radio gekocht om uit meerdere landen radiozenders te ontvangen.
Pluspunten
Goed bereikbaar. Persoonlijk advies. Goed ent passievol stuk in de krant.
VerbeterpuntenZo doorgaan! Ik zie er naar uit weer een radio kopen!
Pluspunten
Vlotte. Communicatie via mail
Pluspunten
Perfect volgens afspraak verzonden.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelheid van leveren!!!
Verbeterpuntenmaar geen DAB ontvangst en slechte kabelaansluiting op bestaande speakers waardoor kabels afgeknipt om geluid te krijgen en nu niet retourneren want kabels doorgeknipt!!!!
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag