Pluspunten
Goed assortiment, adekwate levering. Positieve aandacht voor medium radio, te vaak ondergewaardeerd vergeleken met tv
Pluspunten
Het is een mooi product. Het DAB+ onderdeel kan ik pas beoordelen als publieke zenders overgaan op DAB+ en ook de commerciele zenders gaan meedoen en ook meer DAB zenders in het land worden geplaatst.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Het ging niet goed met de levering, dat lag niet aan de radiowinkel maar zij hebben adequaat en snel gereageerd.
er mag wel een nederlandse gebruiksaanwijzing bij geleverd woorden al is het maar een samenvatting.
Pluspunten
Duidelijke informatie. Correcte levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooie spullen, prettige site, prima levering.
VerbeterpuntenHer duurde iets langer dan was aangekondigd dat mijn bestelling geleverd werd. Hierover kreeg ik wel mail maar ook wat laat.
Pluspunten
Zeer klantgericht. Vlot en snel. Persoonlijke service. Klant centraal
VerbeterpuntenNog ruimer online aanbod?
Pluspunten
Vlotte levering na bestelling
Pluspunten
Nazorg en garantie moet evt. nog blijken, dus dat is moeilijk in te vullen. Website ziet er goed en trendy uit.
VerbeterpuntenBij wekkerradio\\`s, gaarne foto\\`s bijvoegen van het scherm in stand by modus. Dan weet je in ieder geval hoe de radio de tijd weergeeft in de nacht.
Pluspunten
Leuke kollectie. Nuttige informatie. Behulpzaam en betrouwbaar.
Pluspunten
Perfecte service
VerbeterpuntenVoorlopig nog geen verbeterpunten gevonden
Pluspunten
Transparant en goede communicatie. Betrokken bij het product in combunatie met vakkennis.
Pluspunten
Ba 1 bestelling valtver niet veel te vertellen. Het ging zoals ik ``verwacht``, en het product is prima.
VerbeterpuntenIk mis een Nederlandse handleiding.
Pluspunten
Eerlijk en komt zijn belofte na.
VerbeterpuntenHandleidingen kunnen beter
Lulofsstraat 5538