Pluspunten
Punktueel. goede randinfo , opvolging verzending Snelle levering
Pluspunten
Snelheid/levertijd.
VerbeterpuntenNiet echt.
Pluspunten
Snelle reacties op vragen. Eerlijk. Koen afspraken na
Pluspunten
leuke vriendelijke website, duidelijke beschrijving bij de radio wat je moet doen als er wat mee is, ik kon vooruit betalen (was volgens mij nog niet eens bij jullie binnen, of ik had de radio al in huis) en de radio doet het hartstikke goed (k hoef nooit geen batterij meer te kopen of op te laden want hij staat met een zonnecel in de vensterbank)
Pluspunten
Ik had een speaker besteld bij een Pure Evoke radio, maar bij aansluiten gaf dat een pieptoon, na mailen naar de radiowinkel kreeg ik gelijk een nieuwe toegestuurd. Die gaf ook pieptoon met speaker. Bleek dat er meer radio`s last van te hebben, een goede moest toen van Pure vandaan komen. Pas na ontvangst van die hoefde ik 2 foute terug te sturen!
Pluspunten
duidelijke beschrijvingen bij de producten, doen wat ze beloven, en kramen geen onzin uit
Verbeterpuntenmisschien wat meer -goede- producten in de midden- prijs- categorie aanbieden?
Pluspunten
Integer en terzake deskundig gedrag
Pluspunten
Goed advies vooraf (per e-mail), prettige on-line transactie, vlotte levering. Je merkt dat je zaken doet met liefhebbers, niet met een prijsvechtende all-round electronica-gigant.
VerbeterpuntenNee.
Pluspunten
snel vakkundig stipt
Verbeterpuntenik zou niet weten wat: alles is tip top
Pluspunten
Ik kende de Radiowinkel niet, maar heb daar de perfecte radio besteld en ontvangen, heel snel, prima service, perfect alles afgehandeld.
Pluspunten
m
Verbeterpuntenm
Pluspunten
Mooi aanbod op het www.
Verbeterpuntenneen
Lulofsstraat 5538