Pluspunten
deskundigheid, completheid aanbod
Verbeterpuntenopeningstijden
Pluspunten
Alles snel, keurig en vlot verlopen. Een tevreden klant bij!
Pluspunten
Zeer vriendelijke behandeling,komen voor 100% hun afspraken na,zeer vlugge service, betrouwbaar en zeker een aanrader.
Pluspunten
Uitstekend persoonlijk contact en service
VerbeterpuntenRelatie met importeur(s)
Pluspunten
heldere presentatie; prettig contact, menselijke maat
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Uitstekend pro-actief communicatie
Pluspunten
vlotte afhandeling
Verbeterpuntenneen, is prima zo
Pluspunten
Correctheid en afhandeling mbt een bedrijf btw plichtig in ander land
Verbeterpunten(prijs)
Pluspunten
Correcte prijzen en een perfecte service , je hoeft dus zeker niet te twijfelen om bij de radiowinkel iets te bestellen!
Pluspunten
zeer snelle respons, niet alleen op vragen per email maar ook de levering
Pluspunten
Snelle reactie op mail en ook levering in buitenland mogelijk, anders dan Belgie
Verbeterpuntenvolhouden zo
Pluspunten
Zeer goede uitleg en gegeven informatie tijdens telefonisch navragen. Er werd met me mee gedacht. top!!
Pluspunten
Er snelle levertijd. De radio voldoet helemaal aan zijn verwachtingen.
VerbeterpuntenNee
Lulofsstraat 5538