Hallo Sander, ik heb jou gebeld in week 25 voor de tuner hama, ik heb de aankoop gedaan en zeer tevreden over de radiowinkel en apparaat, en internet geluid is ook prima zoiets wilde ik graag dus top man. Bedankt en met vriendelijke groet Klaas Blauw.

• Welk model heeft u gekocht? Tuner hama DIT2006BT

Snelle levering, prima artikel

Mooie internet radio. Makkelijk te bedienen.

• Welk model heeft u gekocht? Geen flauw idee

Mijn ervaringmet de radio is prima

mijn ervaring over radiowinkel is prima

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Ruime keus,perfecte info bij artikelen

Al weer mij 3e radio besteld. Levering binnen een dag. Veel info vermeld per product, vooral de dingetjes die andere verkopers vaak niet vermelden.

• Welk model heeft u gekocht? Roberts iStream3

Zeer snelle en zorgvuldige levering, goed begeleid per e-mail.

Zie hierboven.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat kamerantenne

• Welk model heeft u gekocht? Radio

Uitstekende afhandeling van mijn bestelling

Het artikel wat ik heb besteld was heel duidelijk omschreven op de website van Radiowinkel. De bestelling is prima afgehandeld. Het artikel voldoet volledig aan de verwachting. In de email communicatie met Radiowinkel werd heel duidelijk gecommuniceerd wat ik kon verwachten met betrekking tot mijn bestelling en de verzending van het artikel.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat Digitradio 143CD

Levering perfect verlopen

• Welk model heeft u gekocht? Technisat digitradio 143 cd

goed op tijd geleverd, maar geen goede leesbare gebruiksaanwijzing

Tot nu toe gaat het gebruik van de radio redelijk, hoewel ik nog niet weet hoe het komt dat ik de DAB functie niet kan gebruiken. Ook de meegeleverde box hapert af en toe. Ik had gevraagd om een eenvoudig te bedienen radio, dat is deze in ieder geval niet. Het geluid is overigens erg goed. Binnenkort komt er iemand die me misschien kan helpen met de installatie en de problemen kan oplossen. Zonder hulp lukt het mij in ieder geval niet.

• Welk model heeft u gekocht? Block SR-200MKII

Snel geleverd en goed product

Snel geleverd en goed product

• Welk model heeft u gekocht? Nordmende transita

Juiste advies op mijn vraag

De radio bij mijn ouders had het na 25 jaar voor gezien gehouden. Toen Sander gevraagd of hij iets voor hun had. Advies opgevolgd en prima radio. Bedankt

• Welk model heeft u gekocht? NOXON A580+

een betere zaak is er niet voor DAB problemen!

Het eerste contact met de Radio winkel was al helemaal top en zeker nadat ik een zeer goed werkende DAB+ antenne bij de Radio winkel bestelde. ALLES werkt weer zoals het behoort en toen ik Sander even belde over een vraag kwam hij ook direct aan de telefoon! SUPER!!

• Welk model heeft u gekocht? DAB antenne

Professionele service.

Zeer vlug geleverd. Goede communicatie. Kortom: aangename kennismaking.

• Welk model heeft u gekocht? Wekkerradio

Van te voren via mail vraag over installatie gesteld. Keurig en snel beantwoord. Ook de bestelling werd snel en netjes uitgevoerd. Aan te bevelen!

• Welk model heeft u gekocht? Technisat42 CD

Goed geholpen

Snel en goed geholpen vragen goed beantwoord

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

duidelijke website, prima product snel in huis

Duidelijke website, prima product, snel in huis

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat Digitradio

Produkt voldoet aan mijn verwachtingen

• Welk model heeft u gekocht? Technisat radio 10IR

Vlotte afhandeling, goed bereikbaar en prima service.

Heb na paar maanden een wekkerradio moeten terug sturen wegens een mankement. Prima meegedacht wat het probleem kon zijn. Kreeg onmiddellijk een nieuw exemplaar. Bijna een tweede exemplaar moeten retourneren, doch dit werd op tijd opgelost, eigen probleem. Zeer snelle afhandeling. Ervaar een prima service, Sander bedankt.

bijna perfect

doet het goed+ benniet tevreden over dat het volume niet harder gaat_ .

• Welk model heeft u gekocht? imperial

Supper

Wij zochten een dab+ radio met usb aansluiting. Wij kregen het advies om "ROBERTS" te bekijken. Resultaat: meteen besteld. De radio bevalt uitstekend. Echt SUPER.

• Welk model heeft u gekocht? Roberts blutune T2

No nonsens en adequaat advies

10 jaar terug radio gekocht, waarvan inmiddels de display niet meer uit te lezen valt. Na gevraagd advies, kon deze kennelijk nog gerepareerd worden, al was dat beslist niet gratis. Vervolgens heb ik ander gevraagd advies gevolgd, welk modern alternatief er nu op de markt is. Dat betrof niet een hele lijst maar een radio, die precies aan mijn wensen voldoet. Paar dagen later heb ik bestelling gedaan en daags later in huis. Fantastisch en prima apparaat.

• Welk model heeft u gekocht? Roberts stream 94i Plus met accu

Bestelling bij deze firma goed

Bestelling ging gemakkelijk, alleen de bezorging was gewoon slecht zou op woensdag geleverd worden...maar werd pas vrijdag (had gekocht voor en verjaardag) contact gezocht met de verkoper....antwoord daar kunnen wij niets aan doen .....

Prima service en nazorg.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Vooraf en achteraf goede zorg

Vooraf enkele keren gemaild over welk product te bestellen en daarbij prima advies gehad. Helaas toch niet het juiste resultaat, dus zonder problemen het product weer retour.

• Welk model heeft u gekocht? DAP+ antenne

De beste website/winkel als je een radio wil kopen

Zeker als je een beetje een goeie radio wil op jouw maat ken ik geen enkele winkel die zo veel aanbod heeft en daarnaast ook nog duidelijke en volledige info op hun website. En als dat niet voldoende is kan je ook nog bellen voor persoonlijk advies. In deze tijd van grote webwinkels een verademing. Je koopt natuurlijk niet elke week een radio. Dit is mijn tweede die ik hier kocht en ben van beide tevreden. Hij was hier in België op twee dagen geleverd.

• Welk model heeft u gekocht? Robert s stream 94e plus

Lulofsstraat 5538