goed produkt voor juiste prijs

past perfect in oudere stereo keten . terug uitstekende klank met de nieuwere technologie

• Welk model heeft u gekocht? technisat DAB+

Prima en vlotte service

Bestellen en bezorgen waren helemaal top.

• Welk model heeft u gekocht? batterij

Verandering van afleveradres was geen probleem.

Apparatuur zeer goed verpakt.

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster radio-cd-platenspeler

Prima, alles volgens afspraak

Alles op tijd en volgens afspraak geleverd. Stevige doos, netjes verpakt. Jammer van de Duitse gebruiksaanwijzing, maar even zoeken op internet en ik had een Nederlandse versie.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat 143 CD

snelle levering en fantastische service.

Ik had moeite met het aansluiten op wifi en Sander heeft me telefonisch geholpen om het op te lossen.

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster internet radio

Duurzaam en als beloofd

Fijne en spoedige afhandeling en dan ook nog bezorgd met de fietskoerier. Dit is een voorbeeld voor duurzaam ondernemen.

• Welk model heeft u gekocht? Roberts

A

A

• Welk model heeft u gekocht? Telestar dira m6i

Ik heb nog steeds mijn bestelling niet ontvangen

Ik krijg iedere dag een mail dat het bezorgd wordt maar nog niets ontvangen

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Een beetje mal om naar mijn ervaring te vragen wanneer het pakket er nog niet is….

Zie boven.

• Welk model heeft u gekocht? Stukje kabel

uitstekende begeleiding door Sander van Radiowinkel

Ik had een aantal technisch gecompliceerde vragen voor een nieuwe DAB+ ontvanger, een oude FM radio die ik wilde blijven gebruiken en een voor DAB en FM geschikte nieuwe buitenantenne met toebehoren. Sander heeft mijn vele vragen per mail altijd heel snel en deskundig beantwoord. Ik heb daarna rechtstreeks on line bij Radiowinkel besteld. De materialen kwamen keurig op tijd en waren zeer verzorgd verpakt inclusief de duidelijke factuur. En het belangrijkste: het werkt ook allemaal zoals beloofd.

• Welk model heeft u gekocht? Hama Hifi-tuner DIT2006BT en Maximum FM / DAB / DAB+ buitenantenne

Snel geleverd en apparaat voldoet tit zover aan de verwachtingen.

• Welk model heeft u gekocht? Technicraft 10 IR

goede service met goede ondersteuning

goed advies heeft tot mijn aankoop geleidt.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Heb deskundig advies gekregen.

Prima, correct

Keurige duidelijke afhandeling

Prima emailcontact

• Welk model heeft u gekocht? DAB+

De medewerker heeft zijn best gedaan om mij goed te helpen

Ik was op zoek naar en specifiek product dat nergens anders meer te vinden was. De medewerker met wie ik mailcontact had, heeft echt moeite gedaan om te vinden wat ik zocht.

fijne radio

Ik heb bij de Radiowinkel een radio besteld en die is afgeleverd. Hij doet het prima. Wat kan ik daar nog aan toevoegen?

• Welk model heeft u gekocht? Hama DAB-radio met bluetooth

vlot en correct

overzichtelijk

• Welk model heeft u gekocht? soundmaster

Klasse

Prima product

Goede omschrijving en snelle levering

• Welk model heeft u gekocht? Digitradio 10

top leverancier

Proffesionele hulp , top leverancier , een aanrader !!!!

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Snelle levering, maar telefonisch niet bereikbaar helaas.

Niet bereikbaar tijdens de aangegeven tijden. De levering was echter snel en goed uitgevoerd.

• Welk model heeft u gekocht? Imperial Dabman RC met CD

Groot assortiment

Radiowinkel biedt een uitgebreid assortiment dab/internetradio's van klein tot groot. In sommige gevallen (veel) goedkoper dan de grote webshops. Het is dus slim als je iets zoekt op deze site te kijken. Bezorging met de fietskoerier vind ik iets minder handig. Deze koerier kan niet in de pakketkast bezorgen en moest dus thuis blijven om pakket te ontvangen.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Elan connect

Snelle en correcte levering

Erg goede ervaring gehad met Radiowinkel. Ze hebben een leuk assortiment en ze leveren snel voor een concurrerende prijs

• Welk model heeft u gekocht? Hama DIT2006BT

Tevreden over product, correcte info en verzending

Duidelijke beschrijving van product en vlug antwoord bij vragen. Verkoper die zijn producten kent. Goed dat de factuur en de verzendingsmodaliteiten duidelijk en volledig zijn want ik kreeg net voor de verzending bevestigd werd door Radiowinkel,een mail zogezegd van Bpost die mij aanmaande om 6,95 euro verzendkosten over te schrijven naar een rekening, zoniet zou mijn pakket niet geleverd worden en teruggestuurd naar verkoper.

• Welk model heeft u gekocht? Roberts Rambler BT stereo retro

Lulofsstraat 5538