Eén ding helemaal goed die winkel toppie

top kan niet beter !

Goede service.

Vriendelijk te woord gestaan. Snelle levering.

• Welk model heeft u gekocht? Tristar

Deskundig

Deskundig en uitstekend uitgelegd en snel actie ondernomen.

• Welk model heeft u gekocht? Hama DIT2105SBTX

Prima service en advies

Zelfs als je uiteindelijk niets koopt

• Welk model heeft u gekocht? Nvt

Snel gevonden, snel zorgvuldig verzonden

Met de goede filters en uitstekende info op de producten snel mijn radio weten te vinden. Daarnaast worden de scherpgeprijsde producten zorgvuldig verzonden.

• Welk model heeft u gekocht? Roberts Stream 94i plus

Professionele

Snelle levering en prima verzorgd

• Welk model heeft u gekocht? Radio Nordmende

Snelle en prettige communicatie

Bij vragen simpel een mail sturen en vrijwel gelijk antwoord krijgen. Dat gebeurd zelden, maar bij Radiowinkel wel. Goed advies gekregen, voordat ik m’n aankoop deed.

• Welk model heeft u gekocht? Ruark Audio MR1 Mk2

Gedegen kennis en uitleg apperatuur

Na afspraak in Radiowinkel langs geweest. Kregen uitgebreide uitleg over apperatuur, Hoe in te stellen en te combineren met andere items. Werd ruim de tijd voor genomen. Aflevering thuis was prima verzorgd en juiste tijdstip. Installeren was een flutje van een cent.

• Welk model heeft u gekocht? Imperial Dabman I550 CD

Leerzaam

Ik vond de videos van Sander toen ik via youtube op zoek was naar welke keuze ik best zou maken, DAB+ of internet radio. Uiteindelijk kocht ik 1 radio met beide systemen, dan heb je in alle omstandigheden ruisvrije muziek. Ik stel de videos en kennis van zaken van Sander erg op prijs, je kan er veel uit leren, ik ben zelf reeds van zowat 1973 met oude buizen en transistor radios als hobby bezig. Analoog dus. Maar sinds Telenet dat heeft afgeschakeld luister ik enkel nog digitaal. Via Sander kwam ik er meer over te weten. Keep up the good work!!!

Zeer goede ervaring!

Goede voorlichting op internet en You Tube. Snelle levering/reactie. Oudere Marantz set, tuner vervangen. Weer up to date, en meer.

• Welk model heeft u gekocht? Hama digital Hi-Fi Tuner

Top top top

Perfect product, die TecniSat digitradio 10 IR, zeer goede opvolging op afstand door contactpersoon Sander, duidelijke website, uitgebreid gamma. Gewoon heerlijk.

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat digitradio 10 IR

Goede en zorgvuldige communicatie.

• Welk model heeft u gekocht? Sonoro Elite

Uitmuntende service

Een radio besteld op de site welke tijdens het afleveren niet over een afstandsbediening beschikte (stond wel op de site). Zonder zelf initiatief te hoeven ondernemen is er zeer klantvriendelijk een ander model voorgesteld zonder extra kosten met afstandsbediening die dezelfde dag is opgestuurd met een retour sticker voor het andere appaat. Wat een service! Zo zie je dat een foutje ook zeer klantvriendelijk afgehandeld kan worden, petje af.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat 4

Er werd goed geluisterd en goede service verleend.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Goed service en duidelijke communicatie!

Snelle levering en product voldoet aan de beschrijving

Klant gericht,

Zeer prettig.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Ik heb nu wel de radio ontvangen.

En ik ben top behandeld door de radio winkel .

• Welk model heeft u gekocht? Radio

Snelle levering en duidelijke website

Uitgebreide website met duidelijke beschrijving en uitleg met veel keus.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat digitradio 10 IR

Lees dit als je een radio wilt.

Doordat ik al 2 keer een radio heb gekocht bij de Radiowinkel, heb ik daar nu een tuner gekocht die bij de stereo-installatie past. Ik heb voor de Sangean gekozen vanwege de mogelijkheden en de prijs/kwaliteitsverhouding. En omdat ik in het verleden (1e aankoop) de service nodig had weet ik uit ervaring dat de Radiowinkel behulpzaam is. Service staat nog boven de prijs (als ik een beslissing neem waar ik iets koop). Informatie over de voorraad is ook heel goed.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean WFT3

perfect en vertrouwbaar !

perfect site opvolgbaar kwa levering mooie stock

• Welk model heeft u gekocht? imperial

Goede informatie en stappen in proces van levering duidelijk

• Welk model heeft u gekocht? Muse

Topwinkel voor high-end radio!

Reeds meerdere high-end DAB/Internet radio's aangekocht bij deze online winkel. Hier zal je steeds de beste merken onder één dak vinden. Indien nodig kan je ook rekenen op professionele uitleg. Kortom TOP!

• Welk model heeft u gekocht? Reve, Ruark Audio, Pure...

Prima winkel met mooie producten.

Snelle en nette levering. Wij erg blij met de radio.

• Welk model heeft u gekocht? Normende transito 130

Helemaal goed

Mooi verpakt, op tijd geleverd en een prachtige radio!

• Welk model heeft u gekocht? Roberts

Alles verliep zoals afgesproken. Snelle levering op de fiets, dus ook nog eens beter voor het milieu. Helemaal top.

• Welk model heeft u gekocht? Muse mh 07

Lulofsstraat 5538