super goed geleverd en snel ook de kwaliteit

zoals ik hier boven heb beschreven kon niet beter.

• Welk model heeft u gekocht? wifi radio

Grote keus en goede, snelle service

Webwinkel werkt prima en verpakking en verzending waren dik in orde. Probleem van online kopen is toch wel dat je de radio niet vast kunt houden en uiteraard ook niet kunt beoordelen op het geluid. Ook zegt een plaatje niet alles over de grootte en bouwkwaliteit. De beschrijving bij het artikel is echter te summier voor beoordeling. Met Pure heb ik goede ervaringen, dus online kopen durfde ik wel aan. Echter, zowel de bouwkwaliteit (voelt en oogt plastic) als de kwaliteit van het geluid (dof, niet helder) vielen mij tegen. Dit is ook niet op te lossen met de equalizer-instellingen. Het geluidsvolume voor zo'n redelijke kleine radio is ruim voldoende. De radio doet verder wel wat hij moet doen, al is de interface wel wat traag en niet altijd even logisch. Dus: Ervaring met de Radiowinkel: OK. Ervaring met de radio: twijfelachtig.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Elan Connect+ (stereo DAB+, FM en WIFI internetradio)

Goede ervaringen.

Ik had zelf de verkeerde radio besteld. Zeer vriendelijk en snel geholpen aan de juiste.

• Welk model heeft u gekocht? Imperial dabnan I400 mini

Cd speler doet het niet

Mijn cd speler doet het niet hij stopt bij het 4de liedje

• Welk model heeft u gekocht? Evoke C F6W

Goed product snel en correct geleverd.

Ik heb een dab+ antenne voor in huis besteld. Netjes de 2de dag na bestelling ‘s avonds geplaatst, bezorgt in de brievenbus. Antenne werkt perfect!

• Welk model heeft u gekocht? Een dab antenne voor in huis.

Goed aanbod met juiste prijs

Na me eerst goed geinformeerd te hebben over digitale radio's kom ik terecht op de site van radio winkel. Goede site. Duidelijk en overzichtelijk. Na besteld te hebben word je zoals het hoort hier goed over geïnformeerd. Alles snel geleverd. Aanrader. Oh ja, ontzettend tevreden met de gekozen radio. Jammer dat we geforceerd worden om analoog achter te laten.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean fusion 600

Uitstekende service...

... en advies!

• Welk model heeft u gekocht? Meerdere

Een zeer tevreden klant

Ik zocht een nieuwe cd speler, die ook een digitale tuner is, zodat deze op mijn bestaande versterker kon worden aangesloten. Ik heb glasvezel internet. Na lang zoeken vond ik de TechniSat DigitRadio 143 CD stereo hifi DAB+ en wifi internet tuner met CD speler. Precies wat ik wilde. Het apparaat werkt uitstekend. Heldere internetradio en goede cd speler. Het apparaat was binnen twee dagen in huis. Ik heb geen enkele negatieve opmerking. Alleen positieve

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat DigitRadio 143 CD

Goede service en snelle levering

Geleverd product was goed

• Welk model heeft u gekocht? Dab+draadantenne

Helemaal tevreden

Op zoek naar een nieuwe wekkerradio ben ik uitgekomen bij Radiowinkel.nl. Ik heb daar ook wekkerradio gevonden die aan mijn wensen voldeed, en bovendien ook nog eens euro's goedkoper dan bij andere aanbieders! Het aankoopproces verliep vlot en de verzending is ook naar wens verlopen. Helemaal tevreden dus!

• Welk model heeft u gekocht? Hama DR36SBT

Mooi aanbod en prima afwikkeling van de aankoop

Ik heb na wat onderzoek op internet en het prima assortiment van de radiowinkel een apparaat gekocht dat goed aan mijn wensen voldoet. De website straalt deskundigheid uit. Alsof je fysiek een winkel binnenstapt van iemand die alles weet van de materie en je nog uren zou kunnen doorpraten. De afhandeling van de aankoop was ook goed in orde.

• Welk model heeft u gekocht? Imperial DABMAN 13

Enorm behulpzaam en persoonlijke behandeling

Met geduld en inruilen werd ik naar die radio geleid die ik nodig had. Niet te verwonderen, want ik ben al jarenlang -eerst vanuit het buitenland- klant bij Radiowinkel

• Welk model heeft u gekocht? Pinel

Uitstekende service

Snelle levering. Problemen met installeren worden direct netjes opgelost. De radio voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat digitradio 380 cd ir

Goed advies,goede prijs

Goed advies en een goede prijs Heel blij mee

• Welk model heeft u gekocht? Imperial dabman i400

Verzending was prima verzorgd en snel. Duidelijke website. Goed product.

• Welk model heeft u gekocht? Hama tuner

Zelfs eerder verstuurd en geleverd dan afgesproken was.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Excellent

It was obvious that something was wrong with order. When i explained what I thought was the problem to Sander he reacted immediately. The problem is now solved. I would recommend this company to everyone.

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat DigiRadio

goede advisering

omdat Ziggo ophoud met het doorgeven van FM signaal was ik op zoek naar alternatief. via een leuk en informatief filmpje op Youtube kwam ik bij de Radiowinkel terecht. hierin liet Sander veel meer alternatieven voor radio zien dan dat Ziggo doet. heb na enkele mailtjes, waarop Sander snel antwoord gaf, een prima keuze gemaakt. ben er blij mee, goede keuze.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat 10IR

Goede ervaring.

Ze zijn alert, want ik heb perongeluk verkeerde huis nummer ingevuld en hebben meteen gebeld.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean ATS 909x2

Prima product en goede omschrijving van hoe het werkt top

• Welk model heeft u gekocht? DAB+ antenne

Ik heb de radio geruild voor een duurdere met C D speler de retour van de eerste moest ik zelf betalen vind ik een men puntje

• Welk model heeft u gekocht? Eerst Hama 2 techniSat

Gewoon prima

Prima afspraken , snelle verzending en goed telefonisch advies.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Geweldige service en snelle levering, zeer tevreden

Deze winkel staat altijd voor je klaar, en leveren een hele goede service Ook wat prijs betreft, overtreft deze winkel alles Product wat ik kocht een Hama Dab radio, had niet de gewenste opties voor mij Kon het gratis terugsturen voor een Sangean Dab Fusion radio, zonder problemen, werd gelijk geregeld Dus koop uw Dab radios, tuners bij RadioWinkel Ik ben er uiterst tevreden mee.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean Fusion WFT-3

Topservice!

Ik vroeg om extra advies voor een DAB+-antenne, Sander gaf me goed en snel advies. Als ik weer eens iets nodig heb op die gebied, weet ik wel waar ik heen ga ;-) Top geregeld, bedankt ook voor de extra adviezen Sander! gr Albert

• Welk model heeft u gekocht? KAT 2 DAB+ antenne voor binnen

Na verschillende pogingen om de ontvangst van de dab radio te verbeteren met diverse dure antennes eindelijk een oplossing. Na het lezen van een item over een handige kerel die xelf een goed werkende antenne had gemaakt bleek dat Radiowinkel hem al kant en klaar leverde voor een redelijke prijs. Nogmaals, SUPER!

• Welk model heeft u gekocht? Kat3 antenne

Lulofsstraat 5538