Geweldig is Radiowinkel.com

altijd goed& duidelijk (service)

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Bestelling keurig op tijd geleverd.

Het was de enige webwinkel waar mijn product te verkrijgen was.

• Welk model heeft u gekocht? Imperial Dabman i550 CD

Ruime keuze

Ik was op zoek naar een wekkerradio. De ruime keuze aan wekkers heeft mij tot een keuze gebracht. Levering was snel en het artikel,voldeed geheel aan mijn wensen.

• Welk model heeft u gekocht? Wekkerradio

Snel en correct

Besteld toestel was te klein, onmiddellijk werd het bedrag terug gestort

• Welk model heeft u gekocht? Sangean ddr-7

Keurig

Precies wat ik bestelde, levering niet razendsnel want het duurde een paar dagen (maar moest van ver komen). Wel een accu probleem in 1 van de radio's (had er direct 2 gekocht), wordt snel opgelost echter. Wat misschien beter kan is de uitgebreide handleiding mee te sturen en niet via een download ergens. Ik ben daar althans niet goed in, wil gewoon in boekvorm. De Radiowinkel opgeslagen onder mijn "favorieten", dat zegt genoeg.

• Welk model heeft u gekocht? 2x Tivoli PAL-BT 2021

Het lukte mij maar niet om de DAB zenders op mijn receiver te ontvangen. Nadat ik de ervaringen van anderen bij de Radiowinkel las, heb ik de aanbevolen antenne besteld. Tot mijn verrassing werkte deze uitstekend. Ik heb de antenne langs de verwarmingsbuis omhoog bij het raam laten lopen. De ontvangst van een flink aantal DAB-zenders is prima. De service van de Radiowinkel verdient alle lof.

• Welk model heeft u gekocht? de DAB-antenne van 3 meter

Service niveau is van het hoogste niveau

Omdat ik binnen de garantietermijn steeds storing ondervond bij het model wat ik bij Radiowinkel had gekocht, kon ik steeds deze omruilen voor een ander model, wat ik als zeer attent en hulpvaardig beschouw. Radiowinkel is niet de goedkoopste. Maar de service en geduld maken dit allemaal dubbel en dwars goed. Ik heb eindelijk de internetradio gevonden die aan al mijn (kritische) verwachtingen voldoet: Imperial Dabman i610. Een apparaat met een fantastisch geluid en eenvoudige bediening.

• Welk model heeft u gekocht? Imperial Dabman i610

Uitstekende service

Snelle leveringstijd en betrouwbaar

• Welk model heeft u gekocht? Imperial afstandsbediening i200cd

internetradio besteld. goede duidelijke site. De volgende dag werd de radio geleverd. netjes verpakt. zoals het hoort.

• Welk model heeft u gekocht? Hama dit2006bt

Mooi assortiment en snelle levering

Goede website met veel keuze. Makkelijk bestellen en snelle levering.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Goed werkend artikel Gebruiksaanwijzing helaas alleen in het Duits maar gelukkig ging dat alsnog prima.

• Welk model heeft u gekocht? DAB+ omvormer

Uitstekende service, goed materiaal, snelle levering

Na contact te hebben opgenomen, ontvingen wij een goed advies voor onze horeca zaak. Sander voelde goed aan wat wij nodig hadden. Wij hebben de aanbevolen apparatuur aangekocht met 2 jaar garantie en een goede prijs. We zijn er zeer tevreden over!

• Welk model heeft u gekocht? Noxon

Goede verpakking, snelle levering

De radio was heel goed verpakt en snel geleverd. Werkt ook prima. Goede track en trace.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean ATS-909X2

voor Belgie snel en zorgzaam

Alles ok, verzorgde en zachte landing van pakje

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Goed product, goede prijs en snelle levering.

Goed product, goede prijs en snelle levering.

Klantvriendelijk

Ondanks dat ik even moest wachten op de radio streamer, werd ik steeds netjes op de hoogt gehouden. Er werd mij ook steeds gevraagd of ik wilde annuleren omdat het wat lang duurde. Ik had het geduld en waardeer het dat zij mij op de hoogte hielden.

• Welk model heeft u gekocht? Magnat mm70

Topservice

Topproduct. Goed verpakt. Snelle bezorging.

• Welk model heeft u gekocht? Ruark Audio R1 Mk4

fantastisch, bezorging binnen 24 uur

fantastisch, bezorging binnen 24 uur

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

super goed geleverd en snel ook de kwaliteit

zoals ik hier boven heb beschreven kon niet beter.

• Welk model heeft u gekocht? wifi radio

Grote keus en goede, snelle service

Webwinkel werkt prima en verpakking en verzending waren dik in orde. Probleem van online kopen is toch wel dat je de radio niet vast kunt houden en uiteraard ook niet kunt beoordelen op het geluid. Ook zegt een plaatje niet alles over de grootte en bouwkwaliteit. De beschrijving bij het artikel is echter te summier voor beoordeling. Met Pure heb ik goede ervaringen, dus online kopen durfde ik wel aan. Echter, zowel de bouwkwaliteit (voelt en oogt plastic) als de kwaliteit van het geluid (dof, niet helder) vielen mij tegen. Dit is ook niet op te lossen met de equalizer-instellingen. Het geluidsvolume voor zo'n redelijke kleine radio is ruim voldoende. De radio doet verder wel wat hij moet doen, al is de interface wel wat traag en niet altijd even logisch. Dus: Ervaring met de Radiowinkel: OK. Ervaring met de radio: twijfelachtig.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Elan Connect+ (stereo DAB+, FM en WIFI internetradio)

Goede ervaringen.

Ik had zelf de verkeerde radio besteld. Zeer vriendelijk en snel geholpen aan de juiste.

• Welk model heeft u gekocht? Imperial dabnan I400 mini

Cd speler doet het niet

Mijn cd speler doet het niet hij stopt bij het 4de liedje

• Welk model heeft u gekocht? Evoke C F6W

Goed product snel en correct geleverd.

Ik heb een dab+ antenne voor in huis besteld. Netjes de 2de dag na bestelling ‘s avonds geplaatst, bezorgt in de brievenbus. Antenne werkt perfect!

• Welk model heeft u gekocht? Een dab antenne voor in huis.

Goed aanbod met juiste prijs

Na me eerst goed geinformeerd te hebben over digitale radio's kom ik terecht op de site van radio winkel. Goede site. Duidelijk en overzichtelijk. Na besteld te hebben word je zoals het hoort hier goed over geïnformeerd. Alles snel geleverd. Aanrader. Oh ja, ontzettend tevreden met de gekozen radio. Jammer dat we geforceerd worden om analoog achter te laten.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean fusion 600

Uitstekende service...