Kon snel bestellen uit voorraad

Pakketje was keurig ingepakt. Betreft een DAB+ schotel. Werkt uitmuntend

• Welk model heeft u gekocht? Technics DAB+ Fm DVT antenne schotel
  • Toelichting op de bezorging: Op tijd en netjes bezorgd

Zeer goed toestel ter vervanging van oude tuner

• Welk model heeft u gekocht? Digitradio 143
  • Toelichting op de bezorging: N.v.t.

Uitgebreid aanbod en goede service en advies

Ik gaf aan naar wat voor apparaat ik op zoek was en waar het allemaal aan moest voldoen. Sander legde me meteen een paar opties voor die daaraan voldeden en waar ik meteen een keuze uit kon maken. Dat was snel voor elkaar dus en de volgende dag kon ik de boel aansluiten en er met volle teugen van genieten.

• Welk model heeft u gekocht? Kenwood KR-W8000SCD
  • Toelichting op de bezorging: Dag na de bestelling

Mooi artikel ,snelle en netjes verpakt product.

• Welk model heeft u gekocht? Keukenradio
  • Toelichting op de bezorging: Op tijd en goed verpakt

Prima zaak

Snelle en correcte levering van mijn bestelde internetradio.

• Welk model heeft u gekocht? Dabman Imperial 400 I
  • Toelichting op de bezorging: N.v.t.

Goede producten en service, maar prijzig

De producten die ik nodig had snel gevonden en besteld. De KAT 3 DAB+ antenne werkt perfect. Antenne is neit goedkoop en 10,- voor een verloop plugje is wel erg veel geld voor iets wat 1,- inkoop is.

• Welk model heeft u gekocht? KAT 3 DAB+

Goed product, goede service

De levering was snel, goed verpakt en volgens planning. Het product voldoet aan de verwachtingen. Een vraag over het product (per mail) werd dezelfde dag nog door Radiowinkel beantwoord.

• Welk model heeft u gekocht? Roberts Rambler Mini retro DAB+ radio
  • Wat vond u van de bezorging?
  • Toelichting op de bezorging: De zending was te volgen en is bezorgd volgens planning

Prima geregeld

Bestellen veloopt vlotjes, keuze punt bezorging is goed geregeld, service geen gebruik van hoeven maken. En voor de echte Hollander.. scherpe prijs op de aangeschafte Revo speler. Helemaal goed!

• Welk model heeft u gekocht? Revo super cd
  • Wat vond u van de bezorging?
  • Toelichting op de bezorging: Paste niet in de DHL.afhaal.box, dus opgehaald op afhaalpunt

Super service

Ik had problemen met ontvangst dab+ met mijn huidige radio. Ik heb een mail gestuurd naar de radiowinkel en die hadden onmiddellijk enkele voorstellen. Internet ontvanger gekocht om aan te sluiten op mijn huidige keten. Enkele problemen met de aansluiting maar hier hielp de radiowinkel me uit de nood met handige tips. Snel een antwoord gekregen. Score 10 dus en dat geef ik niet veel.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat internetredactie 10ir
  • Toelichting op de bezorging: Redelijk snel

Vlotte levering

Van bestelling tot levering alles zeer ok

• Welk model heeft u gekocht? Revery r10
  • Toelichting op de bezorging: Zeer vloto

Reageert snel. Bestelde was net van cadeau papier voorzien en zelfs een reep chocolade toegevoegd. Dit misschien in vermeld verjaardag cadeau. Gelukkig ook nog de volgende dag , op verjaardag geleverd.

• Wat vond u van de bezorging?
  • Toelichting op de bezorging: Sneller bezorgd dan gepland. Was gelukkig iemand thuis.

Snelle levering goed verpakt werkt perfect

• Toelichting op de bezorging: N.v.t.

De radio kwam al de volgende dag. Goed ingepakt en (volgens mij) milieubewust. Geen plastic. En ik kreeg precies wat ik zocht: klein radiootje met een goed geluid.

• Welk model heeft u gekocht? Roberts radio

Heel fijn

Ik kwam even in de problemen met de betaling. Kreeg gelijk een mail van Sander die me geruststelde en alles verliep op rolletjes. Verder kwam de bestelling na 2 dagen binnen. De communicatie was héél prettig!

• Welk model heeft u gekocht? M-182 DB
  • Wat vond u van de bezorging?

Ik had een afstandsbediening gekocht maar die deed het niet. Na telefonisch contact met een tip hoe ik kon kijken of de afstandsbediening het zou moeten doen, kwam ik er achter dat hij echt kapot was. Ik kreeg zonder problemen meteen een nieuwe opgestuurd, die al was gecheckt in de winkel.

• Welk model heeft u gekocht? Imperial Dabman RC versie 2
  • Toelichting op de bezorging: Snel verstuurd, goed verpakt

Prima website, kon makkelijk een keus maken.

Duidelijke beschrijving van product en levering op tijd!

• Welk model heeft u gekocht? Roberts kleine radio
  • Wat vond u van de bezorging?
  • Toelichting op de bezorging: Op tijd, goed ingepakt!

Kwam de de beste uit mijn keuze

• Welk model heeft u gekocht? Technisat 650 radio
  • Toelichting op de bezorging: Prima

Zeer goede service

Ik belde om te vragen of mijn gewenste cd speler op voorraad was die ik dringend noodzakelijk nodig had. Antwoord was ja, met de opmerking als je het binnen een half uur besteld dan kan ik het vandaag nog met de post versturen en ontvang je het morgen. Inderdaad, de volgende was het pakket binnen, netjes verpakt! Ik heb er veel plezier van.

• Welk model heeft u gekocht? TEAC PD-301 DAB
  • Toelichting op de bezorging: Zeer snel

Goed, snel, Fijn product

Snelle verzending Netjes verpakt Kwalitatief goed product

Prima winkel

Prima behandeling van mijn vragen

• Welk model heeft u gekocht? Sangean MMR-99DAB
  • Wat vond u van de bezorging?
  • Toelichting op de bezorging: geen

Ik werd goed geholpen.

Ik kreeg ze snel aan de telefoon en ik vroeg om een Nederlandse vertaling en geen enkel probleem en het werd naar mij toegezonden. Super fijn.

• Welk model heeft u gekocht? Roberts
  • Toelichting op de bezorging: Heel snel

De radio heeft zoals omschreven een goed geluid en mooie vormgeving. Alleen de bediening is wat wennen.

• Welk model heeft u gekocht? Muse 885
  • Toelichting op de bezorging: Top

Oplossingsgericht

Ik was op zoek naar een dab binnen antenne. Hier is er ruime keuze. Omdat ik door de bomen het bos niet meer zag even gebeld met Sander op zoek gegaan naar de beste oplossing. De eerste poging nog niet succesvol, weer omgeruild en nu voor elkaar. Goed opgelost. Kortom. Top.

• Welk model heeft u gekocht? Kat 3
  • Toelichting op de bezorging: Prima en snel

Correct en duidelijk

Snel en duidelijk.

• Welk model heeft u gekocht? Thomson stream 67
  • Wat vond u van de bezorging?

De radio werd keurig geleverd, na 1 uur ging de knop niet meer in doch na loshalen en opnieuw plaatsen werkt hij perfect.

• Welk model heeft u gekocht? Telestar dira 32

Lulofsstraat 5538