tevreden

Tevreden

• Welk model heeft u gekocht? pioneer

Prima prijs kwaliteit

Ik heb reeds meerdere toestellen gekocht van verschillende merken waar ik dan ook heel tevreden over ben. En Indien er iets niet duidelijk is wordt je steeds heel snel geholpen.

• Welk model heeft u gekocht? Como Radio

Snel en goed geleverd

Na duidelijke adviezen tot deze keuze gekomen. Dab wekkerradio is conform omschrijving en werkt uitstekend

• Welk model heeft u gekocht? P-tec

Mooi product snelle levering.

Goede prijs voor een mooie radio.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean dpr-69+

Snelle levering, goed advies

Nadat ik mijn artikel (DAB+ walkman) heb besteld kreeg ik het al snel geleverd. Ik had een paar vragen, daar werd snel en goed op gereageerd. Ik heb op uw advies beter passende oordopjes gekocht, waardoor de ontvangst beter is geworden. Nog wel een aanvullende vraag: wordt er nog steeds gewerkt aan een betere DAB ontvangst binnen? Daar valt namelijk nog wel veel te verbeteren. Moeten er daarvoor meer masten worden geplaatst in de omgeving? Kan ik ook de Nederlandse zenders in het buitenland ontvangen?

• Welk model heeft u gekocht? GPO pocket DAB+

Snel en goed geleverd en de service is super.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Pure Evoke H6 draagbare DAB+, FM

Goede service en advies.

Oplossingsgericht en niet alleen gekeken naar eigen commercieel belang. Top!

prima service

Een mooie Revo radio besteld de volgende dag al in huis. Goede service

• Welk model heeft u gekocht? Revo Supersignal

Snelle levering en afhandeling

Deskundig geholpen. Geen "kijk en vergelijk" ik koop mijn volgende radio bij de Radiowinkel.

Hele goede service!

Klein dingetje besteld, keurig op tijd verzonden en goede kwaliteit. De post had de zending retour gezonden omdat ze mijn adres niet konden vinden. De Radiowinkel heeft toen gebeld en zonder kosten opnieuw opgestuurd. En Dat Is Service !

PRIMA SERVICE

SNEL ANTWOORD GEKREGEN NA CONTACT VIA MAIL ! DOE ZO VOORT

• Welk model heeft u gekocht? BBRAIN DAB

Snel reactie en goed advies. Ook snelle levering.

Prima advies en snelle levering.

• Welk model heeft u gekocht? JBL dab radio / bluetooth speaker

Prima koopervaring en goede service

De eerste keer een verkeerde kleur geleverd, na een mailtje de volgende dag vervanging opgestuurd en retourticket gekregen om radio terug te sturen. De tweede radio ziet er goed uit en werkt top. Top klantenservice

• Welk model heeft u gekocht? Technisat 580

Overzichtelijke site. Betrouwbaar. Goede beschrijving producten. Top radio's. Pocket radio gekocht en wat een fantastisch geluid. Zakformaat. Fantastische internet winkel. Zeker een kijkje nemen.

• Welk model heeft u gekocht? Pocket radio dab 350

Goed snel geleverd

Ben zeer tevreden over hoe ik geholpen ben

• Welk model heeft u gekocht? Antenne

Snel, betrouwbaar, geen gezeur!

Uitgebreid sortiment, gedetailleerde beschrijving van de artikelen met plussen en met minnen (dat zie je maar zelden bij andere webshops!). bestel je desondanks een artikel dat in jouw eigen situatie niet blijkt te voldoen (bijvoorbeeld een DAB+ antenneversterker) dan kan je dat terugsturen en binnen één dag is het aankoopbedrag geretourneerd. Ik heb bij de Radiowinkel over de afgelopen jaren 4 radio's gekocht. Topzaak. Hoe kan het ook anders: uit Den Haag!

• Welk model heeft u gekocht? Technisat DigitRadio 143 CD

snelle bezorging

Ik heb een antenne bij u gekocht,dit omdat mijnheer ziggo zo vriendelijk was het radio signaal van de kabel af te halen. Ik heb een BOSE installatie op het Bose scherm staat het volgende: FM 93.40 3.4 en DAB+ het "stereo" signal blijf maat knipperen. Het geluid is niet slecht of vervormd. De antenne die bij u heb gekocht heb ik buiten geplaatst. Wat kan ik doen,of aanschaffen on het radio stereo weer optimaal te verkrijgen? Hoop van u te horen m.vr.Groet. John van. Zundert

goed en snel

Helaas heeft de radiowinkel mijn probleem niet kunnen oplossen en moet ik nu opzoek naar een andere oplossing. En wel een beetje vreemd het probleem doet zich voor in een radio welke de radiowinkel geleverd heeft. Maar zijn poging was snel en zijn terugbetaling ook waarvoor mijn compliment.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Uitstekende site; juiste product keuze gemaakt.

Product keuze op basis van uitleg internet site was de juiste! Technisat 143CD; DAB+, WiFi, Spotify tuner, etc. overtreft de verwachting. Geweldig product!!! Aanschaf ivm stoppen FM radio signaal van ZIGGO.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat 143CD Tuner

vlotte service

prima firma en ook via de telefoon goede ondersteuning

• Welk model heeft u gekocht? Technosat DigitRadio 143

Toppie snel geleverd artikel in orde.

Goede zaak, na mailtje over nederlandse omschrijving direct gereageerd.

• Welk model heeft u gekocht? technisat digitradio 700

Oplossend

Er wordt naar een oplossing gezocht als iets niet werkt. In ons geval werkte het bestelde wel maar hadden wij een verkeerd aansluitsnoer besteld. Netjes opgelost.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat digitradio 10IR

Service was prima, product veel tegen.

Service was prima, product viel tegen

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat 143

behulpzaam en snel

Dankzij de website heb ik de geschilte radio besteld

• Welk model heeft u gekocht? pure

Prettig contact en goed advies tegen mooie prijs

Ik heb een Technisat 143 gekocht. Heb van tevoren mijn huidige problemen en wensen uitgelegd en heb ik goed advies op gekregen. Na levering kreeg ik geen geluid. Ben daar eerst zelf een tijd mee bezig geweest en heb toen gebeld met de Radiowinkel. Het was iets heel simpels en hij was er zo uit. Radiowinkel is een aanrader!!

• Welk model heeft u gekocht? Technisat 143

Lulofsstraat 5538