Prima levering, goed product

Handleiding enkel in het Duits en geen extra bekabeling meegeleverd. De ingebruikname en aansluiting ging dan wel vlot na de aanschaf van de extra audio bekabeling

• Welk model heeft u gekocht? Technisat 143 Cd

De klantvriendelijke en klantgerichte manier van werken

De klantvriendelijke en klantgerichte manier van werken

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat met CD

Goede uitleg op de web site

Makkelijk bestellen en betalen

Fijne radio en snel geleverd

• Welk model heeft u gekocht? Pineli 550

Deskundig en snel

Ik ben een fan de radio en van de Radiowinkel. Een gedegen advies en een supersnelle levering. Ik ben en blijf een tevreden klant.

• Welk model heeft u gekocht? Roberts, Stream 67

Topper: Technisat DigitRadio 143 cd

Internet radio is een genot. Geen bijgeluiden, rijk stereobeeld, zeer mooi geluid. De Dab ontvangst is hier niet overtuigend, maar dat ligt niet aan het apparaat. Als ik Dab ontvangst heb is de verbinding niet erg betrouwbaar. De CD werkt prima. Sander bedankt, geweldig apparaat, precies zoals je gezegd hebt. Groeten van, Leopold

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Snel geregeld en besteld. Makkelijk en toegankelijke website.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Zeer prettig regelmatig op de hoogte gehouden over de verzending

Zeer prettig om te kunnen bellen als je er even niet uitkomt. TIP Het zou erg fijn zijn als er uitgeprinte Nederlands handleiding bij is ,lezen op mijn mobiel is wel erg onhandig. Heb nog steeds niet de gehele handleiding gelezen

• Welk model heeft u gekocht? Technisat met cd 43 cm model

Goed afgeleverd en een goed Produkt.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat digitradio 143cd

Goed product, snelle levering, goede prijs

• Welk model heeft u gekocht? Antenne

Universeel bruikbaar

Dit miniradiotje is in de eerste plaats een goed gebouwde luidspreker voorzien van een bedienbaar zenderschermpje. De radio 1 omroeper staat duidelijk sprekend bij je in de kamer en kan gereedschapgeluid gemakkelijk aan, bij radio 4 als achtergrond is ieder instrument te onderscheiden en bij populaire muziek is zelfs de bounce voelbaar aanwezig. Even meenemen is geen probleem, zonder netsnoer speelt het gewoon door. Ik ben er blij mee. Het was na goed advies van Radiowinkel in twee dagen bij mij thuis.

• Welk model heeft u gekocht? Roberts Revival Petite mini DAB+ en FM radio met Bluetooth ontvangst, Duck Egg

zeer goede service

onmiddellijk goed advies en alles vlot geleverd als je een radio zoekt is deze winkel zeer sterk aan te bevelen

• Welk model heeft u gekocht? Pinell Supersound 501

Welkom product voor het luisteren naar digitale radio

Technisat antenne voor het luisteren naar digitale radio

• Welk model heeft u gekocht? Technisat antenne

Radio is bijna perfect

Digitradio 143 CD werd volgens afspraak geleverd (d.w.z. wel met ruim 2 maanden levertijd). Apparaat werkt zeer goed. Er had echter een betere antenne bijgeleverd moeten worden. Ontvangst van DAB+ is voor een aantal stations slecht.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat Digitradio 143 CD

Uitstekend.

Snelle levering. Makkelijk contact te leggen. Prima service. Komen afspraken na. Zeer tevreden.

Lange levertijd!

Het duurde lang voordat ik het in huis had, maar mijn geduld werd beloond. Ben zeer tevreden over deze digitradio-cd plager.

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat digitalis-cd plager 143 CD

Snelle levering van wat ik had gedacht te kopen.

Snel geleverd. Favorietenlijst leverancier klopt! Heb nu een fijn radiootje.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean Genuine MINI Dab+ DDR-7

Prima service!!

Na een maand of 3 kwam er een klein technische defect boven water aan de door mij aangeschafte TechniSat radio. Zonder enig probleem direct een nieuw exemplaar opgestuurd gekregen inclusief retourformulier voor de oude, daar waar men ook had kunnen kiezen voor opsturen, eventueel repareren enz enz. Meegedacht met de klant, prima geregeld!

• Welk model heeft u gekocht? Technisat 143

Dik tevreden!

Product was tijdelijk niet leverbaar. De communicatie over de verwachte levering was duidelijk en werd ook actueel gehouden. Zodoende werd het product op de aangegeven dag en tijd bezorgd. De productinfo op de site was voldoende duidelijk om precies dat in his te krijgen wat we wilden.

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat Digitradio 143 CD

Betrouwbaar

Artikel was lang niet leverbaar. Uiteindelijk voor alternatief gekozen en bestelling gecancelled. Binnen enkele dagen restitutie ontvangen.

Prima advies en levering

Ik was op zoek naar een verlengkabel voor een DAB+ antenne en dit was de enige zaak die me van een begrijpelijk en juist advies voorzag. Levering van de verlengkabel was daarna simpel.

tevreden klant

zeer snelle levering van een zeer goede kwaliteit radio

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat TechniRadio 3

super winkel, super aflevering en afhandeling, super website met uitleg

In één woord : SUPER !!

• Welk model heeft u gekocht? Imperial DABMAN i200 stereo hybride internetradio met Spotify, DAB+ en FM, wit

Mooi aanbod en goed advies

Had een radio voor senioren nodig en kreeg hierover snel en goed advies. Helaas ging bij de levering iets mis, maar dat werd direct gecorrigeerd. Aanrader!

• Welk model heeft u gekocht? Albrecht DR865

Duidelijk, snel en precies wat ik zocht

Fijne site, heel duidelijke omschrijvingen van het product. Geen overbodig plastic Verpakkingsmateriaal en met de fietskoerier bezorgd. En de dab ontvanger met bluetooth geeft mooi geluid door van zowel radio als gestreamde muziek. degelijk apparaatje. Makkelijk te installeren en in gebruik.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat digitradio 10 c

Lulofsstraat 5538