Geweldig fijne online winkel

Prima sor****** en service. Snel geleverd en mooi product.

• Welk model heeft u gekocht? Sonoro wekkerradio

U vindt er veel voor radio ;snel en veilig verzonden , goede service.

x

• Welk model heeft u gekocht? DAB antenne

Goede uitleg gehad.

Ik heb telefonische contact gehad. En dat is mij goed bevallen.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

De bestelling werd snel en in orde ontvangen. Vragen die ik had zijn per e-mail per ommegaande beantwoord.

• Welk model heeft u gekocht? Technisch 143

Bestelde accu kwam per omgaande

Het is nog te vroeg om iets over de accu te zeggen: de radio waarvoor hij bedoeld was moet nog komen . . . .

• Welk model heeft u gekocht? Accu voor Pure Evoke H6

Prima advies en service.

Op mijn vraag betreffende digitale radio een prima advies gegeven. Naar aanleiding hiervan bestelling geplaatst.

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat digitradio 10 IR

Attent en keurig geregeld

Ondanks dat ik zelf niet goed had gelezen heeft Radiowinkel het prima opgelost Top bedankt Gert

• Welk model heeft u gekocht? wekkerradio

Uitstekend.Product snel en keurig bezorgt.

Kan het zelf niet beter doen.

• Welk model heeft u gekocht? Dab+ antenne

Prettig kopen by de Radiowinkel, ook met vragen kun je daar terecht.

By de Radiowinkel advies gevraagd tussen 2 tuners [per telefoon] een tuner gekocht maar deze kreeg ik niet aan de "praat". De tuner voor retour gemeld met de reden waarom. [per mail] Kreeg snel een mailtje terug over hoe en wat te doen. En jawel hy doet het nu, door dus myn "onkunde" was ik ontevreden. Nu helemaal bly en tevreden met myn Radio Tuner!

• Welk model heeft u gekocht? Technisat DigitRadio 143

Prima communicatie en prompte naleving van afspraken,

Prima communicatie en prompte naleving van afspraken. Levering zoals verwacht.

• Welk model heeft u gekocht? Block B

Nieuwe tuner nodig omdat FM signaal stopt, vervanging die in mijn inbouw stereo-installatie past. Na overleg gekozen voor de Sangean, prima apparaat. Aansluiten op WiFi was even puzzelen omdat de tuner op verschillende manieren kan ontvangen en voor mij niet meteen duidelijk was welke. Als je kiest voor een TP-link connectie laat de tuner ipv een signaalsterkte icoontje een lanstekkertje zien. Daarna was de ontvangst uitstekend.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean WFT3

Top-product gekocht , snel en volgens afspraak geleverd.

Nu de FM zenders dreigen te verdwijnen ben ik op zoek gegaan naar een alternatief om mijn oude tuner te vervangen. Dit werd de Technisat -Digitradio. Er gaat een muziekwereld voor me open ! Top-product. De verzending zo kunnen regelen dat de bezorging plaatsvond op een dag dat ik thuis was. Zeer tevreden.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat digitradio 143

Prima service en levering. echt een aanrader

Via mail contact gehad met Sander,en respons was snel en duidelijk antwoord. Toppie Sander

Alles zoals het hoort

Bestellen, behandelen,verzenden en ontvangen. Zoals het ook moet ‘duimpje’

• Welk model heeft u gekocht? Mooi model internet radio

Mijn eerste bestelling heb ik 2 maanden geleden geplaatst.

Ik wist dat het apparaat (Technisat digitradio 143 CD) pas in november leverbaar zou zijn. Ben dus nog in afwachting van de levering. Tussentijds ontving ik al een verzendmelding, die per abuis verzonden bleek te zijn.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat digitradio 143 CD

scherp geprijsd en snel geleverd

Hadden de juiste DAB+ tuner tegen een zeer scherp tarief. 's Middags besteld en de volgende dag geleverd.

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat DigitRadio 143

Naar wens.

Na uitschakeling van analoog signaal door ziggo op zoek naar radio met internet ontvangst. Snel gevonden en ontvangen. Alles werkt weer zoals we graag willen. En dat voor een mooie prijs.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat digitradio 700

Geweldig aanbod een site die je het gevoel geeft bij de eigenaar zelf te kopen.

Prima communicatie en administratieve afhandeling. Er wordt niet elke dag afgestuurd.

• Welk model heeft u gekocht? kleine sangean ice blue

Buitengewone prettige winkel

Erg fijn geholpen bij de aankoop van mijn internetradio. Je hoort en ziet wat je koopt, dat is erg fijn. Echt een aanrader!

• Welk model heeft u gekocht? Hama DIR3300

Zeer deskundig, vriendelijk en behulpzaam!

Er is een vakkundige uitleg en advies bij vragen, met veel geduld en vriendelijkheid word je geholpen.

• Welk model heeft u gekocht? Radio remember

Top duidelijk snel

Nadat ziggo het analoge signaal verwijderde waren we op zoek naar een snelle oplossing. Uiteindelijk hier uitgekomen. Super tevreden

• Welk model heeft u gekocht? Radio antenne

super snelle levering.

zie omschrijving.

• Welk model heeft u gekocht? Telestar

Zeer professioneel, klantvriendelijk en snel!

Snoertje DIN 7 nodig voor een zeer oude B&O installatie, ‘gewoon’ op voorraad en volgende dag al in de bus! Super!!

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Prima service snelle oplossingen.

Geen gedoe ,goede adviezen. Problemen worden snel en vakkundig opgelost. Communicatie is helder en concreet. Kan het aanbevelen.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat 10c radio tuner

Lulofsstraat 5538