Goede website en prima geleverd

Website en adviezen zijn prima en overzichtelijk en maken het kiezen makkelijker. De uiteindelijke levering was prima, binnen gestelde tijd en netjes ingepakt. Of de prijzen echt laag (marktconform) zijn, is de vraag, maar het product wordt in ieder geval vanuit Nederland verstuurd en de service is goed.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean swt-3

Uitstekend.

• Welk model heeft u gekocht? https://www.radiowinkel.com/a-60839074/technisat/technisat-digitradio-601-hifi-audio-radio-met-dab-en-fm-ontvangst-internet-radio-cd-speler-en-bluetooth-streaming-grijs/

Alles perfect verlopen

Bestelling en levering uitstekend verlopen. Ook een uitstekende begeleiding van het geheel door de radiowinkel. Ook het gekochte product werkt zeer goed en is eenvoudig te instaleren.

• Welk model heeft u gekocht? Digitradio 10 IR

Geleverde product van goede prijs/kwaliteit verhouding.

• Welk model heeft u gekocht? Telestar dira m 6i

Prima geleverd volgens afspraak.

Antenne voldoet prima.

• Welk model heeft u gekocht? DAB antenne

top!

Sander heeft altijd een klantvriendelijke oplossing en is enthousiast over wat hij verkoopt

• Welk model heeft u gekocht? Dabman i300

Mooie radio, slecht verpakt

Mooie radio. Snel bezorgd. Helaas verzonden in de originele verpakking, die flink beschadigd arriveerde. Gelukkig is de radio nog heel. Voor mij een reden om hier nooit meer iets te bestellen!

• Welk model heeft u gekocht? Radio + DAB

Veel keuze en snelle levering

Onlangs heb ik de Technisat Digiradio 143 bij u gekocht. Dit is absoluut een aanrader. Het is een fijn goed en duidelijk functionerend apparaat met veel mogelijkheden. Ook ben ik zeer tevreden met de geleverde service en snelle levertijd, je wordt voortdurend op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en levering. Ga zo door!

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat Digiradio 143

goede communicatie komt afspraken na en denkt mee

is bereid extra stapje te zetten onoverkomelijkheden van fabrikanten op te lossen. Goede informatie en communicatie.

• Welk model heeft u gekocht? diversen

Goede prijs/kwaliteit, goed product, ruime keus, snelle afhandeling

Positief

• Welk model heeft u gekocht? DAB+ antenne

Zeer klantvriendelijk.

Duidelijke antwoorden op vragen, goede service.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Elan Connect en Technisat Digiradio 10R

Prima service en snelle levering.

Naar aanleiding van het soepel afhandelen van een garantiegeval in het verleden opnieuw een bestelling geplaatst bij radiowinkel, waarbij de snelle levering mij verraste.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat Digitradio 143

Mooie tuner

Doet wat ie moet doen

• Welk model heeft u gekocht? Hama DIT2105SBTX

Zeer "ouderwets" goed en eerlijk

-Goede prijs verhouding -Persoonlijk -Duidelijk

Toppie

Snelle en correcte levering ! En een goed product.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Uitgebreid assortiment, snelle levering en als het niet het juiste item is: geen probleem met retour

Prettig, zakelijk correct

• Welk model heeft u gekocht? Onderdeel

Gisteren besteld, vandaag in huis.

Begrijpelijke website en het bestelde artikel was de volgende dag in huis.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat Digitradio 143

Snel geleverd, goede service en hulp

Heel tevreden over de snelle levering en de prima service en hulp van Radiowinkel. Bij vragen goed bereikbaar.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat tuner

Snelle levering en bezorging met PostNL (op speciaal verzoek)

Het was de eerste keer dat ik Radiowinkel.nl gezien heb en gelijk iets besteld heb (DAB+ radio) Mede door de prima radio, goede service en de bezorgingsmogelijkheden die Radiowinkel aanbiedt kijk ik nu regelmatig op hun website.

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat Techniradio 3

Zeer goede uitleg

Na een telefoontje goede uitleg gekregen en gelijk besteld. Prima dus.

• Welk model heeft u gekocht? Hama tuner

Goed.

De bestelling is goed verzorgd en op tijd afgeleverd. We hadden nog enkele vragen over het installeren van de tuner. gebeld gelijk antwoord,

• Welk model heeft u gekocht? Technistat tuner.

Goede service ,ik had de radio de volgende dag in huis

Ik zal zeker dit product aan bevelen, ik had eerst een DAB+ elders gekocht maar de ontvangst was niet goed, daarom een internet radio bij radiowinkel gekocht dit werkt prima zeker een aanrader

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Zonder problemen , na telefonisch overleg, en separaat gestuurde en betaalde factuur, is draagbare radio geleverd. De website werkte niet optimaal, want werd er iedere keer uitgegooid!

Prettig zaken gedaan.

Vriendelijk te woord gestaan, snelle verzending. Al met al: prettig zaken gedaan. Nu even doorsparen voor een ander speeltje bij de Radiowinkel.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean ATS-909X2

gelijk goed geholpen

telefonisch contact gehad en perfect geadviseerd

Lulofsstraat 5538

2521AL Den haag