Prima service en levering. echt een aanrader

Via mail contact gehad met Sander,en respons was snel en duidelijk antwoord. Toppie Sander

Alles zoals het hoort

Bestellen, behandelen,verzenden en ontvangen. Zoals het ook moet ‘duimpje’

• Welk model heeft u gekocht? Mooi model internet radio

Mijn eerste bestelling heb ik 2 maanden geleden geplaatst.

Ik wist dat het apparaat (Technisat digitradio 143 CD) pas in november leverbaar zou zijn. Ben dus nog in afwachting van de levering. Tussentijds ontving ik al een verzendmelding, die per abuis verzonden bleek te zijn.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat digitradio 143 CD

scherp geprijsd en snel geleverd

Hadden de juiste DAB+ tuner tegen een zeer scherp tarief. 's Middags besteld en de volgende dag geleverd.

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat DigitRadio 143

Naar wens.

Na uitschakeling van analoog signaal door ziggo op zoek naar radio met internet ontvangst. Snel gevonden en ontvangen. Alles werkt weer zoals we graag willen. En dat voor een mooie prijs.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat digitradio 700

Geweldig aanbod een site die je het gevoel geeft bij de eigenaar zelf te kopen.

Prima communicatie en administratieve afhandeling. Er wordt niet elke dag afgestuurd.

• Welk model heeft u gekocht? kleine sangean ice blue

Buitengewone prettige winkel

Erg fijn geholpen bij de aankoop van mijn internetradio. Je hoort en ziet wat je koopt, dat is erg fijn. Echt een aanrader!

• Welk model heeft u gekocht? Hama DIR3300

Zeer deskundig, vriendelijk en behulpzaam!

Er is een vakkundige uitleg en advies bij vragen, met veel geduld en vriendelijkheid word je geholpen.

• Welk model heeft u gekocht? Radio remember

Top duidelijk snel

Nadat ziggo het analoge signaal verwijderde waren we op zoek naar een snelle oplossing. Uiteindelijk hier uitgekomen. Super tevreden

• Welk model heeft u gekocht? Radio antenne

super snelle levering.

zie omschrijving.

• Welk model heeft u gekocht? Telestar

Zeer professioneel, klantvriendelijk en snel!

Snoertje DIN 7 nodig voor een zeer oude B&O installatie, ‘gewoon’ op voorraad en volgende dag al in de bus! Super!!

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Prima service snelle oplossingen.

Geen gedoe ,goede adviezen. Problemen worden snel en vakkundig opgelost. Communicatie is helder en concreet. Kan het aanbevelen.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat 10c radio tuner

Goed prijs/kwaliteit en snelle levering en communicatie,

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Goede overzichtelijke website. Snelle adequate reacties op vragen.

• Welk model heeft u gekocht? Ruark R1 Mk4

Niet slecht maar kan beter

De bestelde antenne was zeer snel geleverd. Maar niet zo best verpakt. Hoewel het een originele en best prijzige vervangantenne zou zijn, viel toch op dat deze niet perfect past en erg kwetsbaar is: reeds wat omgebogen bij toch voorzichtige manipulatie. De antenne was mijns inziens niet echt goed verpakt. Een doosje was wenselijk geweest.

• Welk model heeft u gekocht? Antenne voor Pure evoke H4

Prima levering en assortiment

Snelle correcte levering

Super DAB+ tuner

Werkt uitstekend ter vervanging van oude FM tuner. Eenvoudig aan te sluiten. Meegeleverde antenne doet het in een keer goed. En wat vooral handig is, deze tuner heeft een afzonderlijke volumeknop, zodat je niet en de volumeknop van de versterker en die van die tuner hoeft te pakken. Radiowinkel legt dit allemaal uitstekend uit op hun website en alles klopte bij dit verhaal. Ik ben dik tevreden.

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat Digitradio 143

Top doet precies wat ik er van verwachte!!!!!

Filmpje van Sander bekeken op youtube over het verdwijnen van de zenders op de kabel Sander liet zien welk kastje geschikt zou zijn om toch weer naar de radio te kunnen luisteren dat was de digitradio 10C dit kastje doet precies wat Sander beloofde op youtube, ik heb het dit kastje aangesloten en heb zelf een antenne draad gemaakt zoals hij het uitlegde op google en deze aangesloten op het kastje en heb nu ontvangst van 60 zenders waaronder alle populaire zenders in Nederland. Sander helemaal top, en ga vooral door met het plaatsen van goede tips op het youtube kanaal.

• Welk model heeft u gekocht? digitradio 10C

Prima service!

Goed mailcontact gehad met Sander. Snel gereageerd op de verschillende vragen en uiteindelijk zonder problemen de gekochte tuner weer teruggeleverd. Prima service!

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat 143

Ik ben uitstekend geholpen en de HAMA is een geschikte radio.

Bij ons thuis staat de hele dag de radio aan. Klassieke zender. Maar Ziggo is begin oktober gestopt met het analoge signaal via de kabel. Gelukkig hadden we nog een SONY uit de tachtiger jaren, konden we verder op de FM, wel redelijk veel gekraak hier (binnenstad steegje in Amsterdam). Helaas zal ook FM vervangen worden door DAB+. Streamen is voor ons geen optie - we wilden een radio, die je met een stekker in het stopcontact kan steken - en waar dan een goed geluid uit komt - geen gedoe met antennes en met nieuwe loudspeakers. Gelukkig heb ik de Radiowinkel gevonden - met het favoriete toestel van 2020 - de Hama. Hij doet het goed - met (geduldige) hulp van Radioman Sander heb ik hem geïnstalleerd. De DAB+ laat het volledig afweten hier in huis en ook het internet valt af en toe weg. Maar toch: een fantastische radio met veel mogelijkheden voor de toekomst, met een stabiele, gebalanceerde weergave van de muziek. We zijn er blij mee. Sander, dank u wel.

• Welk model heeft u gekocht? HAMA Dir 3300 STB

niet verkeerd

op zich ben ik tevreden met het geleverde artikel, alleen heb ik een probleem met het afspelen van usb sticks. het blijft steeds op hetzelfde nummer hangen! m.a.w. hij stapt niet door naar het volgende nummer. zeer hinderlijk! graag jullie reactie. gr.

• Welk model heeft u gekocht? dabman i400

DAB +Radio door omstandigheden niet meer nodig (ongeopend). Retour mogen sturen en geld is teruggestort. Sander kijkt naar mogelijkheden en komt zijn toezeggingen na.

Snelle verzending, mooi product

Duidelijke website met vee informatie en na aankoop was de service snel. Pakje was te volgen via internet, erg handig.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Evoke H3

Excellent !

Eindelijk iemand die zelf weet waar 'ie het over heeft en goed haar/zijn best doet, de klant zoveel mogelijk van een nieuwe technologie te doen begrijpen !

• Welk model heeft u gekocht? PURE - ELAN, DAB+

Lulofsstraat 5538