Snel geleverd!

De bestelling is goed gegaan. De radio is in goede staat afgeleverd. Ook vind ik het sympatiek dat er een visitekaatje bijgeleverd is zodat ik kan bellen als ik vragen heb. De radio doet het voortreffelijk en het geluid is goed.

• Welk model heeft u gekocht? Block CR-20

Mijn DAB+ ontvanger in de auto werkte niet meer, na een paar mailtjes en binnen een week is hij omgeruild. Super service.

• Welk model heeft u gekocht? Digit radio Car 2

Perfecte service

Perfecte service

• Welk model heeft u gekocht? De Radiowinkel Bevestiging ordernummer 36908 aantal omschrijving per stuk totaal 1 x TechniSat DigitRadio 143 stereo hifi DAB+ en wifi internet tuner met Bluetooth en Spotify € 198,99 € 198,99

Fantastisch advies van radiowinkel voor alternatief voor radio via kabel

Op zoek naar een alternatief voor radio via de kabel kwam ik op het Youtube kanaal van de radiowinkel. Heb gelijk het door Sander aangeraden alternatief via de Wifi en DAB gekocht. Superblij mee.

• Welk model heeft u gekocht? Tiny Audio M7+ Muziekstreamer / Mini tuner met internetradio, DAB+, FM en Spotify

top

• Welk model heeft u gekocht? xyz

Altijd goed advies en prima service!

Ik krijg altijd goed advies en afspraken worden altijd nagekomen.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Belt snel terug, geeft goed en adequaat advies

Terzakekundig, snelle reactie en neemt de tijd om een goed advies te geven.

• Welk model heeft u gekocht? De lelijke Soundmaster IR300 DAB radio, uiterlijk valt bij nader inzien mee

Kon niet netter!

Een keurige behandeling .kan iedereen aanbevelen.

• Welk model heeft u gekocht? Tivolid

Service gericht bedrijf

Na mijn probleem per mail opgestuurd te hebben binnen zeer korte tijd een antwoord terug met het advies om een Tiny M7 aan te schaffen. Deze aangeschaft en geïnstalleerd, prima oplossing.

• Welk model heeft u gekocht? Tiny M7

Was eerst voor een ander en die viel af en meteen was ik aan de beurt. Ben er helemaal blij mee.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Prima website en snel geleverd

Snel gevonden via Google wat ik zocht, in een paar klikken besteld en de volgende dag conform beschrijving en afspraak geleverd.

• Welk model heeft u gekocht? Digitradio 10 IR

Adequate beantwoording op gestelde vragen

Via de mail een aantal vragen gesteld over de aanschaf van de Sangean Revery R4, waarop, zelfs op zondag, direct antwoord op werd gegeven. Vlotter levering.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean Revery R4

Radiowinkel TOP

De vragen per mail gaven leverden duidelijke antwoorden, snelle levering(prima verpakt) en tenslotte een prima product. Ben er blij mee.

• Welk model heeft u gekocht? Imperial Dabman i205

Heel open naar de consument .Deze week zijn we er even niet ! Dat moet kunnen. Direct daarna de bevestiging . Levering per fiets als item zeer aan het front. . Maar je buiten de regio toch de gebruikelijke logistiek. Mijn suggestie beperk fiets idee tot de postcodes waar het kan

• Welk model heeft u gekocht? 7 +

Professionele uitleg en advies

Maakt een professionele en serieuze indruk. het door ons gekregen advies is prima.

• Welk model heeft u gekocht? cablestar 100

Zoals het hoort

Makkelijk bestellen en snel geleverd, wat kan ik er verder nog van zeggen? Gewoon goed dus.

• Welk model heeft u gekocht? Kat3 DAB antenne

Snelle levering en uitstekend product gekregen

Ik zocht een betere antenne voor DAB+ ontvangst. Meerdere reviews van antennes bekeken, zodat ik deze tegen kwam. Goede reviews, dus besteld. Wel wat duurder, maar na snelle levering en installatie prima ontvangst! Dus erg tevreden met deze aankoop

• Welk model heeft u gekocht? KAT 3 DAB+ antenne voor binnen met 3 meter coax

Goede service!

Meedenkend en erg behulpzaam.

Goed advies gekregen

Goed geholpen met het probleem dat de analoge radio ontvangst stopt

• Welk model heeft u gekocht? Digitale Radio

prima service

Prijs kwaliteit is goed. Bestelde product is snel volgens afspraak geleverd. Toen bleek dat er een klein mankement aan de geleverde Sangean internetradio was, werd dit direct serieus genomen. Er is snel in goed overleg, een zeer coulante oplossing gevonden. Nu omgeruild voor een perfecte Philips set.

• Welk model heeft u gekocht? Philips Tam 8905/10

Goed Product besteld en volgende dag al in huis

Na een aantal sites en wat grotere online warenhuizen, was mijn keuze toch hier een bedrijf uit den haag gevallen. Na telefonisch contact het product hier besteld. Ondanks dat ik het spannend vond had ik de dab+ radio transmitter met Bluetooth functie netjes in onze auto geïnstalleerd. Ik ben erg tevreden over de service zoals het natuurlijk als vanzelfsprekend zou moeten zijn, alleen wordt dat niet altijd zo gewaardeerd. Bij deze super goed werk! Ik ben blij dat ik bij jullie besteld heb.

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat DigitRadio CAR 2 DAB+ en Bluetooth adapter

Goed product maar een adapter met haakplug was beter geweest

Van te voren gebeld voor advies en vriendelijk te woord gestaan. De adapter past inderdaad op de radio Pure Avalon N5, echter was een adapter met haakplug een veel betere optie geweest. Hij kan namelijk niet goed staan, deze plug zit in de weg. De adapter voldoet veder voor het opladen van de oplaadbare batterijen in de radio. Snelle levering. Zorgvuldig verpakt.

Snelle levering. Goed product

Dit product doet meer als verwacht. Zeer tevreden.

• Welk model heeft u gekocht? Maximum FM / DAB / DAB+ Buiten antenne.

Kwaliteit

Top service, gekoppeld aan Top kwaliteit en bovendien heel veel keuze. Aanrader !

• Welk model heeft u gekocht? Imperial DAB

Lulofsstraat 5538